Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld. Dezelfde dag verzonden.

ACANA - Eerlijke ingrediënten en een onovertroffen smaak

ACANA is zorgvuldig samengestelde natuurlijke voeding die honden en katten voorzien in al hun behoeften. De voeding is 100% natuurlijk, zit boordevol verse en rauwe ingrediënten en is rijk aan smaak. Dit maakt ACANA een uitzonderlijke brok, zelfs voor de meest kieskeurige eters.

Ontdek de black friday aanbiedingen

Een uitgebalanceerd menu

ACANA hondenvoer en kattenvoer is gebaseerd op het dieet van de voorouders van de hond. Van nature heeft je viervoeter behoefte aan eiwitrijke voedig met veel vlees. De voeding van ACANA bestaat uit een evenwichtige samenstelling van vers (spier)vlees, orgaanvlees en eetbaar bot waardoor je huisdier de voedingsstoffen op een natuurlijke wijze binnen krijgt.

Het assortiment van ACANA bestaat uit verschillende categorieën. Per categorie is het aandeel vlees anders. Hoe meer dierlijke ingrediënten, hoe beter het past bij de natuurlijke behoeften van je huisdier.

  • ACANA Classics hond: 3 varianten met tenminste 50% dierlijke ingrediënten.
  • ACANA Dog hond: 6 varianten met 60-75% dierlijke ingrediënten.
  • ACANA Highest Protein hond: 4 varianten met 70%-75% dierlijke ingrediënten. Hiervan is 50% vers toegevoegd tijdens de bereiding.
  • ACANA Singles hond: 3 varianten met tenminste 50% dierlijke ingrediënten van uitsluitend 1 diersoort, perfect als eliminatie dieet of bij allergieen.
  • ACANA Kattenvoer: 7 varianten waarvan 3 graanvrij met tenminste 65% dierlijke ingrediënten.

Bekijk het ACANA assortiment

Black Friday Actie

Vanaf nu tot en met 4 december profiteer je van hoge kortingen op ACANA honden- en kattenvoeding. Probeer ACANA nu dus extra voordelig of sla jouw favoriete brok groots in!

Kattenvoeding

Hondenvoeding

Bekijk al onze acties