Top

Herrmann's

Herrmann's

BIO - Biologische honden en kattenvoeding.

Herrmann’s  bereid  de BIOLOGISCHE “natte” en “droge” BIO gecertificeerde voedingen in de eigen keuken in Assling - Duitsland  van ingrediënten afkomstig van streng geselecteerde boeren, fokkers en telers uit Beieren.

De Herrmann’s slager bereid de verschillende vlees ingrediënten welke worden gemengd ,met de me de hand geselecteerde en schoongemaakte, groenten en fruit.  Als laatste worden  fijne oliën en kruiden bijgemengd om de voor de hond en kat perfecte  voedingsbalans te verkrijgen.

In het geval van de “natte” (blik of Quick serve) voeding wordt de verpakking gevuld en afgesloten waarna het product kort op hoge temperatuur in een hypermoderne autoclaaf wordt bereid tot gereed product. Op deze manier  wordt een eind product bereikt met een houdbaarheidsdatum van 18 - 24 maanden, zonder toevoeging van additieven of andere ongeschikte hulpstoffen.

Herrmann’s volledige  “droge” voeding en “droge” aanvullende voeding, worden bereid van dezelfde ingrediënten als de natvoeding, alleen in dit geval worden de ingrediënten gedroogd. Aan de droge voeding wordt naar behoeften  water toegevoegd in de hoeveelheid welke de hond plezierig vindt.