Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Het minderen met vlees is het beste wat we kunnen doen voor het milieu. Waarom kan je hond dan niet meedoen? Honden zijn carnivoren en hebben veel eiwitten nodig om gezond en vitaal te blijven. Gelukkig is er een alternatief, namelijk: hondenvoeding gemaakt van insecten. Voeding gemaakt van insecten wordt steeds populairder. Insecten zijn namelijk gezond voor jouw hond en ook nog eens een duurzame oplossing. Wij geloven dat hondenvoeding gemaakt van insecten een positieve bijdrage leveren voor jouw hond en het milieu.

Veel beter voor het milieu

Goed voor het milieu. Bij het kweken van insecten vindt er veel minder CO2-uitstoot plaats, dan bij het kweken van vlees. Hierdoor draag je direct bij aan een beter klimaat. Daarnaast maakt Yora gebruik van biologisch afbreekbare verpakkingen. Met Yora kies je voor duurzaam en groen hondenvoer. Naast de uitstoot is de benodigde hoeveelheid water ook een fractie van de hoeveelheid die nodig is om rund, varken of kip grootbrengt voor consumptie. Hieronder zie je het verschil tussen de verschillende soorten eiwitbronnen.

Duurzame hondenvoeding

Voeding zonder antibiotica of groeihormonen

Hondenvoer gemaakt van insecten zijn vrij van antibiotica en groeihormonen. Waar veel andere diersoorten deze middelen krijgen toegediend om sneller te groeien en te voorkomen dat ze ziek worden, is dit bij het kweken van insecten niet nodig. Hierdoor weet je zeker dat jouw trouwe viervoeter geen schadelijke stoffen binnenkrijgt.

Honden eten de brokken heel graag

Honden genieten van de smaak van hondenbrokken gemaakt van insecten.

Wil jij ook hondenbrokken gemaakt van insecten aan jouw hond geven? Kies dan voor het merk Yora.

Ontdek YORA hondenvoeding