Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis.
Klantbeoordeling: 9.4

Acana hondenvoer

Acana CLASSICS hondenvoer wordt bereid van tenminste 50% dierlijke ingrediënten, zoals verse vrije uitloop-kip, kalkoen en eieren van lokale boerderijen, traditioneel rood vlees en duurzaam gevangen vis uit de Stille Oceaan. Het Acana hondenvoer wordt bereid volgens het Biologically AppropriateTM principe. Het is hondenvoer zoals de natuur het bedoeld heeft.

Bekijk ons assortiment Acana CLASSICS hondenvoer

Hondenvoer rechtstreeks uit de natuur

Acana hondenvoer is gebaseerd op het dieet van de voorouders van de hond. Van nature heeft je hond behoefte aan eiwitrijke voedig met veel vlees. Acana hondenvoer bestaat uit een evenwichtige samenstelling van vers (spier)vlees, orgaanvlees en eetbaar bot waardoor de voedingsstoffen op een natuurlijke wijze worden geleverd.

Acana hondenvoer - spiervlees

Spiervlees bevat eiwitten, vetten, vitamine A, B, D, en K, koper, chroom, foliumzuur, ijzer, magnesium, kalium, selenium en zink - alles in sterk biologisch beschikbare vorm.

Acana hondenvoer - orgaanvlees

Acana CLASSICS hondenvoer bevat naast orgaanvlees (lever, nier, pens en hart) hoge doses essentiële vitaminen, mineralen, gezonde vetten en aminozuren. 

Acana hondenvoer - kraakbeen en eetbaar bot

Kraakbeen en eetbaar bot bieden een rijke bron van mineralen, waaronder calcium, fosfor, magnesium en kalium - allemaal in natuurlijke en gemakkelijk te gebruiken vorm.

Whole PreyTM principe

Extra vitaminen en mineralen zijn in de natuur niet nodig, omdat wolven en wilde katten op een natuurlijke wijze aan hun voedingsbehoefte voldoen door prooidieren helemaal op te eten. Onze eindproducten (Acana CLASSICS) zijn daarom vrij van geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica, synthetische conserveringsmiddelen en andere synthetische toevoegingen. 

Acana CLASSICS soorten hondenvoer

Acana CLASSICS heeft 3 soorten hondenvoer:

  • Classic Red
    Acana CLASSICS hondenvoer classic red is bereid met 3 soorten vlees: gras-gevoerd lam, angus beef en yorkshire varkensvlees. Classic red is rijk aan voedende vlees eiwitten en Omega-3 vetzuren.
  • Prairie Poultry
    Acana CLASSICS hondenvoer prairie poultry is bereid van vrije uitloop kip en kalkoen, scharreleieren. Het Praire Poultry hondenvoer is vrij van glycemische granen, maar rijk aan eiwitten uit vlees en Omega-3 vetzuren om de top conditie te stimuleren.
  • Wild Coast
    Acana CLASSICS hondenvoer Wild Coast bevat 3 soorten vis die op een duurzame manier gevangen zijn: pacific haring, pijntandheilbot en zilver kabeljauw. Het Wild Coast hondenvoer is duurzaam gevangen in de wateren van Vancouver Island en vers vervoerd naar onze keukens. Hierdoor is het hondenvoer rijk aan natuurlijke voedingsstoffen en smaak.

Acana hondenvoer - Classics Classic Red Acana CLASSICS hondenvoer - Prairie Poultry Acana CLASSICS hondenvoer - Wild Coast

Bekijk ons assortiment Acana CLASSICS hondenvoer