Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Bevat méér echt vlees en vis

Acana HERITAGE

De Acana HERITAGE hondenvoedingen worden bereid van tenminste 60-75% dierlijke ingrediënten, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en kraakbeen en bot. Deze ingrediënten worden in Whole PreyTM verhoudingen toegevoegd. 

Bekijk ons assortiment Acana HERITAGE hondenvoer

Acana HERITAGE ingrediënten

Acana HERITAGE hondenvoer is gebaseerd op het dieet van de voorouders van de hond. Van nature heeft je hond behoefte aan eiwitrijke voedig met veel vlees. Acana hondenvoer bestaat uit een evenwichtige samenstelling van vers (spier)vlees, orgaanvlees en eetbaar bot waardoor de voedingsstoffen op een natuurlijke wijze worden geleverd. 

HERITAGE hondenvoer - Spiervlees

Spiervlees bevat eiwitten, vetten, vitamine A, B, D, en K, koper, chroom, foliumzuur, ijzer, magnesium, kalium, selenium en zink - alles in sterk biologisch beschikbare vorm. 

HERITAGE hondenvoer - Orgaanvlees

Acana HERITAGE hondenvoer bevat naast orgaanvlees (lever, nier, pens en hart) hoge doses essentiële vitaminen, mineralen, gezonde vetten en aminozuren. 

HERITAGE - hondenvoer - Kraakbeen en bot

Kraakbeen en bot bieden een rijke bron van mineralen, waaronder calcium, fosfor, magnesium en kalium - allemaal in natuurlijke en gemakkelijk te gebruiken vorm.

Whole PreyTM principe

Het voeren van een voeding welke is samengesteld volgens de Whole PreyTM gedachte heeft als grootste voordeel voor de hond dat het aantal synthetische toevoegingen kan worden beperkt tot het absolute minimum.

Acana HERITAGE soorten hondenvoer

Best Petfoods heeft in totaal 30 verschillende soorten HERITAGE hondenvoer in het assortiment. Deze soorten hondenvoer worden onderverdeeld in 9 categorieren:

  • Acana HERITAGE Puppy Small Breed wordt gemaakt van lokaal gefokte scharrel kip, scharreleieren, in het wild gevangen platvis, zongerijpt fruit en groenten. Dit hondenvoer is rijk aan voedingsstoffen en geschikt voor puppies met een volwassen gewicht tot 9kg. 
  • Voor puppies met een volwassen gewicht van 9 tot 25 kg. is er Acana HERITAGE Puppy & Junior, bereid van 3 verschillende soorten vlees. 1/3 van het vlees is vers of rauw toegevoegd aan de bereiding, de andere 2/3 van het vlees is gedroogd toegevoegd. 
  • Puppies met een volwassengewicht van 25kg. of hoger geeft u Acana Heritage Puppy Large Breed hondenvoeding. Met belangrijke eiwitten en ingrediënten als gefileerde kip, gedroogd kippenvlees en kalkoekvlees is dit hondenvoer goed geschikt voor puppies en de grotere rassen. 
  • Voor kleinere hondenrassen is er Acana HERITAGE Adult Small Breed. 60% van de ingrediënten van dit hondenvoer is vlees: onder andere kippenvlees en kalkoenvlees. Daarnaast is Adult Small Breed rijk aan dierlijke eiwitten. 
  • Acana HERITAGE Adult Dog is rijk aan proteïne, bevat 60% vlees en vis en verbetert de spijsvertering verbetert. Acana Adult Dog is ideaal voor honden van alle rassen en leeftijden. 
  • Voor honden van grotere rassen heeft Best Petfoods Adult Large Breed in het assortiment. Acana HERITAGE Adult Large Breed is gemaakt op basis van scharrelvlees en is daarmee goed voor de gewrichten van uw hond. 
  • Heeft u een actieve hond of een hond die erg sportief is aangelegd? Geef uw hond dan Acana HERITAGE Sport & Agility. Acana Sport & Agility bevat net iets meer eiwitten ten opzichte van de andere HERITAGE producten zodat uw actieve hond in optimale fysieke conditie blijft!
  • Vind u dat uw hond toe is aan een dieet? Acana HERITAGE Light & Fit is beperkt in calorieën en koolhydraten wat de spiermassa en optimale conditie van volwassen honden bevordert. Bovendien is Acana Light & Fit graan- en glutenvrij. 
  • Voor de oudere honden raden wij Acana HERITAGE Senior aan. Acana Senior is geschikt voor alle honden van 7 jaar en ouder en zit vol essentiële vleeseiwitten. 1/3 van de ingrediënten is vers toegevoegd, de andere 2/3 is gedroogd toegevoegd. 

Bekijk ons assortiment Acana HERITAGE hondenvoer