Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis.
Klantbeoordeling: 9.4

De Acana DOG hondenvoedingen worden bereid van tenminste 60-75% dierlijke ingrediënten, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees, kraakbeen en bot. Deze ingrediënten worden in Whole PreyTM verhoudingen toegevoegd.

Bekijk ons assortiment Acana DOG hondenvoer

Acana DOG ingrediënten

Acana DOG hondenvoer is gebaseerd op het dieet van de voorouders van de hond. Van nature heeft je hond behoefte aan eiwitrijke voedig met veel vlees. Acana hondenvoer bestaat uit een evenwichtige samenstelling van vers (spier)vlees, orgaanvlees en eetbaar bot waardoor de voedingsstoffen op een natuurlijke wijze worden geleverd.

Acana DOG hondenvoer - Spiervlees

Spiervlees bevat eiwitten, vetten, vitamine A, B, D, en K, koper, chroom, foliumzuur, ijzer, magnesium, kalium, selenium en zink - alles in sterk biologisch beschikbare vorm.

Acana DOG hondenvoer - Orgaanvlees

Acana DOG hondenvoer bevat naast orgaanvlees (lever, nier, pens en hart) hoge doses essentiële vitaminen, mineralen, gezonde vetten en aminozuren. 

Acana DOG hondenvoer - Kraakbeen en bot

Kraakbeen en bot bieden een rijke bron van mineralen, waaronder calcium, fosfor, magnesium en kalium - allemaal in natuurlijke en gemakkelijk te gebruiken vorm.

Whole PreyTM principe

Het voeren van een voeding welke is samengesteld volgens de Whole PreyTM gedachte heeft als grootste voordeel voor de hond dat het aantal synthetische toevoegingen kan worden beperkt tot het absolute minimum.

Acana DOG soorten hondenvoer

Acana DOG is onderverdeeld in 9 verschillende soorten:

  • Acana DOG Puppy Small Breed wordt gemaakt van lokaal gefokte scharrel kip, scharreleieren, in het wild gevangen platvis, zongerijpt fruit en groenten. Dit hondenvoer is rijk aan voedingsstoffen en geschikt voor puppies met een volwassen gewicht tot 9 kg.
  • Voor puppies met een volwassen gewicht van 9 tot 25 kg is er Acana DOG Puppy & Junior, bereid van 3 verschillende soorten vlees. 1/3 van het vlees is vers of rauw toegevoegd aan de bereiding, de andere 2/3 van het vlees is gedroogd toegevoegd.
  • Puppies met een volwassen gewicht van 25 kg of hoger geeft u Acana DOG Puppy Large Breed hondenvoeding. Met belangrijke eiwitten en ingrediënten als gefileerde kip, gedroogd kippenvlees en kalkoenvlees is dit hondenvoer goed geschikt voor puppies en de grotere rassen.
  • Voor kleinere hondenrassen is er Acana DOG Adult Small Breed. 60% van de ingrediënten van dit hondenvoer is vlees: onder andere kippenvlees en kalkoenvlees. Daarnaast is Adult Small Breed rijk aan dierlijke eiwitten.
  • Acana DOG Adult Dog is rijk aan proteïne, bevat 60% vlees en vis en verbetert de spijsvertering verbetert. Acana Adult Dog is ideaal voor honden van alle rassen en leeftijden.
  • Voor honden van grotere rassen heeft Best Petfoods Adult Large Breed in het assortiment. Acana DOG Adult Large Breed is gemaakt op basis van scharrelvlees en is daarmee goed voor de gewrichten van uw hond.
  • Heeft u een actieve hond of een hond die erg sportief is aangelegd? Geef uw hond dan Acana DOG Sport & Agility. Acana Sport & Agility bevat net iets meer eiwitten ten opzichte van de andere DOG producten zodat uw actieve hond in optimale fysieke conditie blijft!
  • Vind u dat uw hond toe is aan een dieet? Acana DOG Light & Fit is beperkt in calorieën en koolhydraten wat de spiermassa en optimale conditie van volwassen honden bevordert. Bovendien is Acana Light & Fit graan- en glutenvrij.
  • Voor de oudere honden raden wij Acana DOG Senior aan. Acana Senior is geschikt voor alle honden van 7 jaar en ouder en zit vol essentiële vleeseiwitten. 1/3 van de ingrediënten is vers toegevoegd, de andere 2/3 is gedroogd toegevoegd.

Bekijk ons assortiment Acana DOG hondenvoer