Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis.
Klantbeoordeling: 9.4

Acana HIGHEST PROTEIN hondenvoer

Acana HIGHEST PROTEIN hondenvoer is een hondenvoedinglijn dat bestaat uit 70%-75% uit vlees. Hiervan is 50% vers toegevoegd tijdens de bereiding van het Regionals hondenvoer. Het vers toegevoegde vlees bestaat uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot en is gegarandeerd in Whole PreyTM verhoudingen.

Bekijk ons assortiment Acana HIGHEST PROTEIN hondenvoer

Het voeren van een voeding welke is samengesteld volgens de Whole PreyTM gedachte heeft als grootste voordeel voor de hond en kat dat het aantal synthetische toevoegingen kan worden beperkt tot het absolute minimum.

Acana HIGHEST PROTEIN soorten hondenvoer

Best Petfoods heeft in totaal 4 verschillende soorten HIGHEST PROTEIN hondenvoer. We zetten deze op een rijtje:

 • Wild Prairie Dog
  Acana HIGHEST PROTEIN Wild Prairie Dog zijn graanvrije hondenbrokken samengesteld uit vrije uitloop pluimvee, zoetwater vis en scharreleieren. Wild Prairie Dog is geschikt voor alle hondenradden van alle leeftijden.
 • Grasslands Dog
  De ingrediënten van Acana HIGHEST PROTEIN Grasslands Dog is voor 70% vlees; de helft hiervan is vers of rauw toegevoegd aan de bereiding en de andere helft is gedroogd toegevoegd. Acana Grasslands Dog is samengesteld uit gras gevoerd lam, vrije uitloop eend en zoetwater vis.
 • Pacifica Dog
  Vis is het hoofdbestandsdeel van Acana HIGHEST PROTEIN Pacifica Dog. Acana Pacifica is rijk aan wild gevangen haring, sardines, heilbot, kabeljauw en roodbaars. Hierdoor beveat Pacifica Dog hoogwaarde vis-eiwitten om de top conditie van uw hond te behouden en op te bouwen.
 • Ranchlands Dog
  De Acana HIGHEST PROTEIN Ranchlands Dog hondenvoeding is rijk aan angus rund, gras gevoerd lamsvlees, yorkshire varkensvlees en bizon vlees. Acana Ranchlands Dog komt rechtstreeks van de ranches uit Canada en is een veelzijdige bron aan eiwitten. Het is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

Bekijk ons assortiment Acana HIGHEST PROTEIN hondenvoer