Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Bevat méér echt vlees en vis

Acana REGIONALS

Acana REGIONALS hondenvoer

Acana REGIONALS hondenvoer is een hondenvoedinglijn dat bestaat uit 70%-75% uit vlees. Hiervan is 50% vers toegevoegd tijdens de bereiding van het Regionals hondenvoer. Het vers toegevoegde vlees bestaat uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot en is gegarandeerd in Whole PreyTM verhoudingen.

Bekijk ons assortiment Acana REGIONALS hondenvoer

Acana REGIONALS kattenvoer

Acana REGIONALS kattenvoer is geïnspireerd door de prairies, de ongerepte wateren en de vruchtbare landerijen in het westen van Canada in vier heerlijke smaken en bevat het meeste vlees van al onze voedingen (75%).

Bekijk ons assortiment Acana REGIONALS kattenvoer

Het vlees uit de Acana REGIONALS voedinglijn bestaat uit:

 • SPIERVLEES - verzorgt eiwitten, vetten, vitamine A, B, D, en K, koper, chroom, foliumzuur, ijzer, magnesium, kalium, selenium en zink - alles in sterk biologisch beschikbare vorm.
 • ORGAANVLEES - Acana CLASSICS hondenvoer bevat naast orgaanvlees (lever, nier, pens en hart) hoge doses essentiële vitaminen, mineralen, gezonde vetten en aminozuren.  
 • KRAAKBEEN EN BOT bieden een rijke bron van mineralen, waaronder calcium, fosfor, magnesium en kalium - allemaal in natuurlijke en gemakkelijk te gebruiken vorm.

Het voeren van een voeding welke is samengesteld volgens de Whole PreyTM gedachte heeft als grootste voordeel voor de hond en kat dat het aantal synthetische toevoegingen kan worden beperkt tot het absolute minimum.

Acana REGIONALS soorten hondenvoer

Best Petfoods heeft in totaal 16 verschillende soorten REGIONALS hondenvoer. We zetten deze op een rijtje:

 • Wild Prairie Dog
  Acana REGIONALS Wild Prairie Dog zijn graanvrije hondenbrokken samengesteld uit vrije uitloop pluimvee, zoetwater vis en scharreleieren. Wild Prairie Dog is geschikt voor alle hondenradden van alle leeftijden. 
 • Grasslands Dog
  De ingrediënten van Acana REGIONALS Grasslands Dog is voor 70% vlees; de helft hiervan is vers of rauw toegevoegd aan de bereiding en de andere helft is gedroogd toegevoegd. Acana Grasslands Dog is samengesteld uit gras gevoerd lam, vrije uitloop eend en zoetwater vis. 
 • Pacifica Dog
  Vis is het hoofdbestandsdeel van Acana REGIONALS Pacifica Dog. Acana Pacifica is rijk aan wild gevangen haring, sardines, heilbot, kabeljauw en roodbaars. Hierdoor beveat Pacifica Dog hoogwaarde vis-eiwitten om de top conditie van uw hond te behouden en op te bouwen. 
 • Ranchlands Dog
  De Acana REGIONALS Ranchlands Dog hondenvoeding is rijk aan angus rund, gras gevoerd lamsvlees, yorkshire varkensvlees en bizon vlees. Acana Ranchlands Dog komt rechtstreeks van de ranches uit Canada en is een veelzijdige bron aan eiwitten. Het is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. 

Bekijk ons assortiment Acana REGIONALS hondenvoer

Acana REGIONALS soorten kattenvoer

Best Petfoods heeft in totaal 12 verschillende soorten REGIONALS kattenvoer. We zetten deze op een rijtje:

 • Wild Prairie Cat
  Acana REGIONALS Wild Prairie Cat zijn graanvrije kattenbrokken samengesteld uit vrije uitloop pluimvee, zoetwater vis en scharreleieren. Acana Wild Prairie Cat bestaat voor 37% uit ruwe eiwitten en is geschikt voor alle kattenradden van alle leeftijden.
 • Pacifica cat
  Acana Pacifica is rijk aan wild gevangen haring, sardines, heilbot, kabeljauw en roodbaars welke gevangen zijn in de Stille Oceaan. Vis is het hoofdbestandsdeel van Acana REGIONALS Pacifica Cat. Hierdoor bevat Pacifica Cat hoogwaarde vis-eiwitten om de top conditie van uw kat te behouden en op te bouwen.
 • Grasslands Cat
  De ingrediënten van Acana REGIONALS Grasslands Cat is voor 75% vlees; de helft hiervan is vers of rauw toegevoegd aan de bereiding en de andere helft is gedroogd toegevoegd. Acana Grasslands Cat is samengesteld uit lokale ingrediënten als gras gevoerd lam, vrije uitloop eend en zoetwater vis. 
 • Ranchlands Cat
  De Acana REGIONALS Ranchlands Cat kattenvoeding is rijk aan angus rund, gras gevoerd lamsvlees, yorkshire varkensvlees en bizon vlees. Acana Ranchlands Cat komt rechtstreeks van de ranches uit Canada en is een veelzijdige bron aan eiwitten. Het is geschikt voor katten van alle rassen en leeftijden. 

Bekijk ons assortiment Acana REGIONALS kattenvoer