Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis.
Klantbeoordeling: 9.4

Acana SINGLES hondenvoer

Best Petfoods heeft 3 verschillende soorten uit de Acana SINGLES hondenvoerlijn in het assortiment. De Acana Singles bevatten vlees, gras gevoerd lam, vrije uitloop eend of varkensvlees. Daardoor bevatten de Acana Singles veel eiwitten. De toegevoegde verse groenten en fruit, zoals pompoen, appel en peer bevorderen een gezonde spijsvertering en de fysieke conditie van jouw huisdier.

Acana SINGLES soorten hondenvoer

De SINGLES producten zijn onderverdeeld in 3 productcategorieën. We zetten deze 3 productcategorieën op een rijtje:

  • Grass-fed lamb
    Acana Grass-fed Lamb is rijk aan 50% lam uit Nieuw-Zeeland dat wordt geleverd in voedende whole prey™ verhoudingen. Infusies van gevriesdroogde lever verleiden kieskeurige eters, terwijl frisse appel, muskaat pompoen en pompoen oplosbare vezels leveren om een gevoelige spijsvertering te reguleren.
  • Yorkshire Pork
    Acana Yorkshire Pork bevat 50% vlees van Yorkshire varkensvlees dat vers in voedende whole prey™ verhoudingen wordt geleverd. Infusies van gevriesdroogde lever verleiden de meest kieskeurige eters terwijl verse pompoen en pompoen oplosbare vezels leveren om een gevoelige spijsvertering te reguleren.
  • Free Run Duck
    Het Acana Free Run Duck hondenvoer bestaat voor 50% uit eend. De helft van dit ingrediënt wordt vers of rauw toegevoegd tijdens de bereiding en de andere helft is gedroogd aan de bereiding toegevoegd. Aan de Free Run Duck is heerlijke peer toegevoegd om de gevoelige spijsvertering te ondersteunen.

Bekijk ons assortiment Acana SINGLES hondenvoer

Acana SINGLES

Biologically AppropriateTM Acana SINGLES hondenvoedingen worden bereid van tenminste 50% dierlijke ingrediënten van uitsluitend 1 diersoort, waarvan 1/2 VERS aan de bereiding wordt toegevoegd, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot in Whole PreyTM verhoudingen.

SPIERVLEES bevat eiwitten, vetten, vitamine A, B, D, en K, koper, chroom, foliumzuur, ijzer, magnesium, kalium, selenium en zink - alles in sterk biologisch beschikbare vorm.

ORGAANVLEES lever, nier, pens en hart zorgen voor een rijk geconcentreerde en zeer biologisch beschikbare bron van vrijwel alles waar honden en katten het beste op gedijen - inclusief hoge doses essentiële vitaminen, mineralen, gezonde vetten en aminozuren.

KRAAKBEEN EN BOT bieden een rijke bron van mineralen, waaronder calcium, fosfor, magnesium en kalium - allemaal in natuurlijke en gemakkelijk te gebruiken vorm.

Het voeren van een voeding welke is samengesteld volgens de Whole PreyTM gedachte en gebruik maakt van uitsluitend 1 diersoort heeft als voordeel voor de hond dat het aantal synthetische toevoegingen kan worden beperkt tot het absolute minimum. Daar de verschillende ingrediënt variaties, Lamb, Duck en Pork, uitsluitend 1 diersoort bevatten kunnen de Acana SINGLES perfect worden ingezet als eliminatie dieet.

Bekijk ons assortiment Acana SINGLES hondenvoer

Acana productfamilie

Acana is de nieuwe standaard in voeding voor jouw hond en kat. De natuurlijke voeding van Acana is rijk aan dierlijke ingrediënten en voedzame eiwitten zodat jouw huisdier kan genieten van iedere maaltijd. Naast de Acana SINGLES lijn hebben we de volgende productfamilies in ons assortiment.

Acana Classics Acana HERITAGE Acana REGIONALS