Bevat méér echt vlees en vis
Nooit meer zonder dierenvoeding
De beste prijs en kwaliteit

Dogsee Chew

Dogsee Chew Bars (kluiven) en Puffies (snacks), bereid van Jak melk, rijk aan dierlijke eiwitten en beperkt qua vetten.

GEMAAKT VAN JAK-MELK UIT DE HIMALAYA  Jaks, alleen te vinden  in de Himalaya op zo’n 3000 meter boven zeeniveau, produceren melk met een hoge voedingswaarde. Dit komt omdat de jaks grazen op schone graslanden vol kruiden die een hoge medicinale waarde hebben en het schoonste Himalaya-water drinken. De kaas gemaakt van deze melk, ook bekend als Churpi, wordt verzameld door lokale jak fokkers en bevat een hoog gehalte aan eiwitten, calcium, aminozuren en omega-3.

HANDGEMAAKT, IN KLEINE HOEVEELHEDEN.  Churpi is een eeuwenoud, traditioneel recept uit de Himalaya dat is bewaard door Dogsee Chew. Niet beïnvloed door moderne ingrepen, technieken of conserveermiddelen, zijn de Dogsee Chew Bars een 100% natuurlijke traktatie. Met zorg bereid door zorgvuldig verwarmen en vervolgens te roeren tot de jakmelk afgekoeld is en er de geharde kaas van te maken.

ROOKGEDROOGD TOT IN DE PERFECTIE. Na bestudering en jarenlange kennis van de windcondities, wordt deze kaas vervolgens gedurende 28 dagen onder perfecte temperatuur tot de gewenste hardheid gedroogd, met een extra rijke kaassmaak als resultaat.

In het maken van deze 100% natuurlijke, graanvrije Dogsee Chew traktaties gaat de toewijding en liefde van meer dan 7000 boeren uit 150 dorpen in de Himalaya. Zij zorgen ervoor dat u deze lekkernij aan uw hond kunt geven.