Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Bevat méér echt vlees en vis

Dogsee Chew

Dogsee Chew Bars (kluiven) en Puffies (snacks), bereid van Jak melk, rijk aan dierlijke eiwitten en beperkt qua vetten. Het jaks leven in het Himalaya gebergte, op zo'n 3000 meter boven zeeniveau, zij grazen op schone graslanden vol kruiden die een hoge medicinale waarde hebben. Het melk dat geproduceerd wordt, heeft daardoor een hoge voedingswaarde. Bovendien bevat de melk een hoog gehalte aan eiwitten, calcium, aminozuren en omega-3. 

Dogsee Chew Bars

Dogsee Chew Bars zijn 100% natuurlijk, glutenvrij en calciumrijk en zelf geschikt voor menselijke consumptie. Best Petfoods heeft 3 soorten Dogsee Chew Bars in het assortiment:

Dogsee Chew Puffies

Dogsee Chew Puffies (snacks) zijn gemaakt van Yak & koemelk, glutenvrij en laag in vetpercentage. Een Dogsee Chew snack is goed voor gebitsproblemen bij uw hond. Best Petfoods heeft 3 soorten Puffies in het assortiment:

Dogsee Chew traktaties bevatten calcium en eiwitten en zijn een ware lekkernij voor uw hond. Dogsee kauwartikelen worden gerookt en in de zon gedroogd tot in de perfectie gedurende 35 dagen voor een rijke smaak en textuur. Deze lekkernijen worden vervolgens zachtjes verwarmd om een knapperige bite die uw hond zal bevallen. Bovendien helpen Dogsee Soft Dental Chews helpen de tanden van uw hond schoon te houden en de rijke smaak helpt behouden hun adem fris.