Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld. Dezelfde dag verzonden.

Oven-Baked Tradition is honden- en kattenvoeding uit Canada met een bijzondere bereidingswijze. Zoals de naam al zegt, wordt de voeding gebakken in de oven. Dit wordt gedaan op lage temperaturen. Hierdoor blijven de voedingsstoffen, eiwitten en essentiële vitamines beter behouden. Oven-Baked Tradition wordt bereid met vers vlees en bevat enkel natuurlijke ingrediënten.

Oven-Baked Tradition katten- en hondenvoeding

De hondenvoeding en kattenvoeding van Oven-Baked wordt uitsluitend gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten. Door uitsluitend samen te werken met geselecteerde boerderijen, wordt de kwaliteit bewaakt. Bij de meeste merken, wordt de voeding onder hoge temperatuur bereid. Dit om tijd en geld te besparen. Hierdoor gaat de kwaliteit van de voedingsstoffen drastisch achteruit. Daarom kiest Oven-Baked tradition voor een andere, traditionele manier van bereiding: de brokken worden op ambachtelijke manier gebakken in de oven. Dit brengt de smaken van de ingrediënten naar voren en daarnaast worden alle essentiële voedingsstoffen bewaard. De voeding bevat geen kunstmatige smaakstoffen, antibiotica of conserveermiddelen.

Oven-Baked Tradition biedt ook graanvrije honden- en kattenvoeding aan. Granen zijn voor mensen een prima bron van koolhydraten, maar voor honden en katten zijn granen moeilijk verteerbaar. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen. Daarom kan het nuttig zijn om over te stappen op volledig graanvrije voeding.

Bekijk de graanvrije voeding

De Semi-Moist variant is een wat zachtere brok, doordat het vochtpercentage hoger is dan de andere brokken van Oven-Baked Tradition. Dit maakt het de perfecte brok voor kleinere honden of voor honden met een minder goed gebit.

Bekijk de Semi-Moist voeding

Oven-Baked Tradition hondensnack

De snacks van Oven-Baked Tradition worden gemaakt van zachte lever en worden net als de voeding langzaam in de oven gebakken De recepten worden in kleine porties verpakt, zo ben altijd verzekerd van verse, hoge kwaliteit snacks! Heb je ook de speciale Dental snack al ontdekt? Met deze snack zorg je ervoor dat het gebit schoon blijft en je hond niet uit zijn mond stinkt. Daarom bevat deze snack ingrediënten zoals munt, peterselie en groene thee-extract.