Header afbeelding met een teckel die op zijn achterpoten staat van een pagina over Oven-Baked Tradition

Oven-Baked Tradition

Oven-Baked Tradition is honden- en kattenvoeding uit Canada met een bijzondere bereidingswijze. Zoals de naam al zegt, wordt de voeding gebakken in de oven.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag nog verzonden!
Klantbeoordeling: 9.4
Kat en puppy liggen samen in het gras


Oven-Baked Tradition katten- en hondenvoeding

De hondenvoeding en kattenvoeding van Oven-Baked wordt uitsluitend gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten. Door uitsluitend samen te werken met geselecteerde boerderijen, wordt de kwaliteit bewaakt. Bij de meeste merken, wordt de voeding onder hoge temperatuur bereid. Dit om tijd en geld te besparen. Hierdoor gaat de kwaliteit van de voedingsstoffen drastisch achteruit. Daarom kiest Oven-Baked tradition voor een andere, traditionele manier van bereiding: de brokken worden op ambachtelijke manier gebakken in de oven. Dit brengt de smaken van de ingrediënten naar voren en daarnaast worden alle essentiële voedingsstoffen bewaard. De voeding bevat geen kunstmatige smaakstoffen, antibiotica of conserveermiddelen. Oven-Baked Tradition wordt bereid met vers vlees en bevat enkel natuurlijke ingrediënten.

Hond probeert met open mond een hondenbrokje van Oven-Baked Tradition op te vangen

Oven-Baked Tradition hondensnack

De snacks van Oven-Baked Tradition worden gemaakt van zachte lever en worden net als de voeding langzaam in de oven gebakken De recepten worden in kleine porties verpakt, zo ben altijd verzekerd van verse, hoge kwaliteit snacks! Heb je ook de speciale Dental snack al ontdekt? Met deze snack zorg je ervoor dat het gebit schoon blijft en je hond niet uit zijn mond stinkt. Daarom bevat deze snack ingrediënten zoals munt, peterselie en groene thee-extract.


Graanvrije voedingen van Oven-Baked Tradition

Oven-Baked Tradition biedt ook graanvrije honden- en kattenvoeding aan. Granen zijn voor mensen een prima bron van koolhydraten, maar voor honden en katten zijn granen moeilijk verteerbaar. Dit kan leiden tot gezondheidsproblemen. Daarom kan het nuttig zijn om over te stappen op volledig graanvrije voeding.

Welk recept past bij jouw huisdier?
Vraag het ons!