Bevat méér echt vlees en vis
Levering in NL en BE
De beste prijs en kwaliteit

Professional+

Professional+ is een merk wat door Best Petfoods speciaal voor, en op verzoek van, professionele gebruikers wordt geïmporteerd, inmiddels hebben we een grote groep professionele gebruikers zoals fokkers, werkhondeneigenaren etc. die succesvol de Professional+ aan hun dieren voeren en deze groep groeit erg snel.

Alleen ingrediënten van hoge kwaliteit worden bij de bereiding van Professional+ gebruikt, er wordt niet geknoeid met de kwaliteit van de grondstoffen. Sterke relaties met de vertrouwde ingrediëntenleveranciers zorgen ervoor dat alleen ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit bij de bereiding worden gebruikt. Dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelen zorgvuldig de voedingen welke moeten voldoen aan de voedingsnormen van elk huisdier.

Probiotica. Elk Professional+ product is verrijkt met K9 Strain® Probiotics, deze nuttige bacteriën zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in hondenvoeding om uw huisdier te helpen bij het efficiënter verwerken van de voeding en garanderen 80 miljoen kolonievormende eenheden (CFU) per 500 gr voeding van deze gepatenteerde probiotica.