Bevat méér echt vlees en vis
Levering in NL en BE
De beste prijs en kwaliteit

Taste Of The Wild

Bij DIAMOND Petfoods, de fabrikant van Taste of the Wild is ten alle tijden het uitgangspunt dat elk huisdier het allerbeste verdient. Wanneer u Taste of the Wild voer voor uw huisdieren koopt, kunt u er zeker van zijn dat u producten van uitzonderlijke kwaliteit krijgt, zorgvuldig vervaardigd in de VS op de modernste faciliteiten en onder strikte kwaliteitscontrolerichtlijnen die de industrienormen overtreffen.

Alleen ingrediënten van hoge kwaliteit worden bij de bereiding gebruikt, er wordt niet geknoeid met de kwaliteit van de grondstoffen. Sterke relaties met de vertrouwde ingrediëntenleveranciers zorgen ervoor dat alleen ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit bij de bereiding worden gebruikt. Dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelen zorgvuldig de voedingen welke moeten voldoen aan de voedingsnormen van elk huisdier.

Scharrelkip, op gras opgegroeid lam, rundvlees en in het wild gevangen witvis, groenten zoals wortels, erwten, zoete aardappelen en spinazie,  en vruchten zoals bosbessen, papaya, frambozen en kokosnoot vormen de basis van de verschillende varianten Taste of the Wild voeding

Probiotica. Elk Taste of the Wild hondenproduct is verbeterd met K9 Strain® Probiotics en elk Taste of the Wild kattenproduct is verbeterd met Viables® Probiotics. Deze nuttige bacteriën zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in honden- en kattenvoer om uw huisdier te helpen bij het efficiënter verwerken van de voeding en garanderen 80 miljoen kolonievormende eenheden (CFU) per 500 gr voeding van deze gepatenteerde probiotica.