Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Minder vlees eten is een van de beste dingen die we kunnen doen voor het milieu, maar hoe zit het met onze huisdieren?

Yora heeft een revolutionair nieuw voedsel ontwikkeld dat geen vlees maar insecten als basis heeft. Net zo voedzaam als traditioneel vlees, maar het gaat niet ten koste van de planeet.

Bekijk ons assortiment van Yora

5 redenen om voor Yora te kiezen

  • Een nieuwe eiwitbron goedgekeurd door artsen

Steeds meer dierenartsen bevelen op insecten gebaseerde diëten aan voor honden met allergieën voor gewone eiwitten. Voor honden met een gevoelige maag en problemen met de spijsvertering zijn onze larven nog gemakkelijker te verteren dan kip! Vraag je dierenarts ernaar.

  • Het is echt lekker!

We hebben 29 recepten doorgenomen totdat elke hond het bord schoonlikte. Bekijk de smaaktest van Yora om het zelf te zien.

  • Veel beter voor de planeet

Onderstaande grafiek toont de milieu-impact van traditionele vleesproductie inclusief de enorme hoeveelheden soja en graan die aan vee worden gevoerd. Bovendien wordt gebruikt gemaakt van ingredienten die dichtbij huis worden gemaakt, om zoveel mogelijk uitstoot te vermijden. De verpakking is ook gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.

  • Geen groeihormonen & antibiotica

80% van ‘s werelds antibiotica wordt gebruikt in de veeteelt en groeihormonen worden gebruikt om dieren sneller te laten groeien. Onze larven groeien van nature snel en hoeven niet behandeld te worden voor ziekte.

  • De gebruikte larven eten schoon voedselafval

De larven zijn enkele van de belangrijkste composteerders van de natuur. Ze helpen mensen door ons voedselafval te verwerken. Als ze er klaar mee zijn, is het een natuurlijke compost geworden om ons te helpen meer voedsel te verbouwen!

Yora droogvoeding

Het assortiment van Yora is tot nu toe alleen voor honden, maar we verwachten binnenkort ook kattenvoeding van Yora. In onze webshop vind je de Yora droogvoeding voor een scherpe prijs:

Yora droogvoeding

Yora snacks

Met een snacks kun je je hond beloning bij bijvoorbeeld de opvoeding. Of omdat je hem gewoon wilt verwennen. Als je voor 15.00 uur besteld, heb je de snack morgen al in huis. In ons assortiment hebben we Yora drie soorten milieuvriendelijke snacks voor honden:

  • Yora Rewards: een trakatie om je hond mee te belonen. Yora Rewards bevatten insecten, appel en wortel.
  • Yora Protein Bar: als snack of traktatie voor een actieve hond.
  • Yora Dreamers: een traktie om heerlijk te relaxen. Yora Dreamers bevatten rustgevende valeriaanwortel, citroenmelisse en kamille.

Yora snacks

Is Yora ook geschikt voor mijn hond?

Denk je er aan om over te stappen op Yora hondenvoeding? We adviseren je stap voor stappen het dieet van je hond aan te passen, zodat hij of zij kan wennen aan het nieuwe voer. Je kunt ook eerst eens proberen een Yora Reward, Yora Dreamer of Yora Protein Bar te voeren. Valt het in de smaak? Pas dan langzaam het complete dieet aan. Yora is verder geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

Juist voor honden met voedselallergieën kan Yora heel goed werken. Dit komt omdat ze gebruik maken van een eiwitbron, die van larven. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren je graag.