Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

In ieder huisdier schuilt een oerinstinct. Orijen-dierenvoeding is daarom perfect afgestemd op het vleesrijke dieet van de wolven en wilde katten waar jouw huisdier vanaf stamt. Het dierenvoer van Orijen is 100% natuurlijk, voedzaam, gevarieerd en bevat geen granen of kunstmatige smaak- en geurstoffen. Orijen is niet voor niets een award winnende dierenvoeding!

Assortiment Orijen hondenvoer Assortiment Orijen kattenvoer

4 redenen waarom Orijen gezonder is dan brokken uit de supermarkt

Ben jij gewend om je dierenvoeding in de supermarkt te halen? Dat is begrijpelijk: het is goedkoop, en lekker makkelijk. Maar heb je ook wel eens op de achterkant van de verpakking gekeken? De ingrediënten van reguliere dierenvoeding zitten vol stoffen die onnodig en ongezond zijn voor je huisdier. Denk bijvoorbeeld aan granen, tarwe, mais en rijst. Wij geven je 4 redenen om vanaf nu te kiezen voor Orijen:

1. Orijen bevat geen granen, mais, rijst of chemische stoffen

Orijen dierenvoeding bestaat bijna volledig uit vlees of vis. Er zijn geen granen, mais, tarwe en rijst aan toegevoegd. En ook geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Als je voor Orijen kiest, ben je verzekerd van 100% natuurlijke voeding die aansluit op het oerinstinct van jouw huisdier. Bij een Orijen-product kun je uitgaan van:

  • 80% vlees of vis
  • 20% overige ingrediënten

Onder die 'overige ingrediënten' vallen gezonde, natuurlijke voedingsstoffen zoals groenten en fruit. Deze zijn belangrijk voor de eiwitten, vitaminen en mineralen van je huisdier, en verstevigen de botten en spieren.

2. Het productieproces wordt van A tot Z door Orijen verricht (en niet door externe partijen)

Orijen produceert zijn dierenvoeding voor 100% in eigen huis. Het onderzoek, het productieproces, de kwaliteitscontroles: alles wordt door Orijen zelf gedaan. Omdat niets daarvan wordt uitbesteed, heeft Orijen het productieproces volledig zelf in handen. Wel zo veilig en betrouwbaar, want een betere kwaliteitsgarantie is er niet.

3. Orijen is gebaseerd op het eetpatroon van wolven en wilde katten

Wil jij het allerbeste uit jouw hond of kat halen? Met Orijen kies je voor de natuurlijke kracht van je huisdier. Daarom is de voeding van Orijen zo optimaal afgestemd op het eetpatroon van wolven en wilde katten. Dat betekent: veel vlees, veel vis en geen chemische of kunstmatige stoffen.

4. Orijen wint regelmatig prijzen voor de hoge kwaliteit van hun dierenvoeding

Enkele jaren geleden werd Orijen bekroond met een heel bijzondere titel: 'Dierenvoeding van het Jaar'. Sindsdien geldt Orijen als een van de absolute bestsellers in elke dierenwinkel. Ook online merken we dat Orijen een stabiele verkoop heeft. In onze webshop is Orijen niet voor niets een van onze hardlopers.

Wil jij Orijen-dierenvoeding voor je huisdier? Bestel online bij Best Petfoods!

Best Petfoods is al jarenlang dé marktleider op het gebied van natuurlijke dierenvoeding. Orijen behoort tot onze belangrijkste productgroepen, omdat het garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ben jij benieuwd naar ons assortiment van Orijen dierenvoeding? Bekijk onze webshop en bestel online.

Assortiment Orijen hondenvoer Assortiment Orijen kattenvoer