Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
Terug

Yora Adult Large Breed

{{ meta.total }} / {{ meta.unfiltered_total }} producten

Actieve filters:
Laden...

Yora Adult Large Breed is speciale voeding voor honden van een groot ras. Deze brokken zitten vol met natuurlijke insectenproteïne, zijn hypoallergeen, zijn groter en bevatten 3000 mg gewrichtsverzorging. De zakken zijn ook 100% recyclebaar.

Vijf voordelen van insectenvoeding

De Yora voeding kent veel voordelen hieronder noemen we de belangrijkste.

  • De hypoallergene eiwitten verminderen de kans op een allergische reactie

De voeding is dus ideaal voor honden met maag- of darmproblemen

  • De smaak van de voeding is geliefd bij honden

  • De bereiding van insecten stoot minder co2 uit en verbruikt minder water

  • Insecten bevatten alle belangrijke ingrediënten die een gezonde hond nodig heeft

  • Er zitten geen antibiotica of groeihormonen in de larven

Over Yora Adult Large Breed

Yora Adult Large Breed bevat voor 37% insecten en daarnaast ook groenten die weinig water en energie nodig hebben om te groeien zoals: erwten, tomatenpulp, zeewier, lijnzaad, aardappel, haver, rode biet en maïs. De larven komen uit Eindhoven en worden bereid in het Verenigd Koninkrijk. Op de productpagina staat een voedingsadvies op basis van het gewicht van je hond. Als je hond te dun is adviseren we om 10 procent meer voeding te geven en als je hond iets te zwaar is adviseren we om 10 procent minder te geven.

Yora Adult Large Breed kopen

Ben je geïnteresseerd in Yora Adult Large Breed voeding? Best Petfoods levert de voeding in zakken van 1,5 kg en 6 kg. We beloven een snelle levering; voor 15:00 besteld, betekent in de meeste gevallen morgen al bij je afgeleverd! Je kunt gemakkelijk betalen met Ideal, vooruitbetaling of Bancontact.

Heb je nog verdere vragen of een van onze merken of voeding?Onze medewerkers staan voor je klaar, dus neem gerust contact met ons op! De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag telefonisch en per e-mail bereikbaar van 9:00 tot 17:00.