Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld. Dezelfde dag verzonden.

ACANA

ACANA maakt hoogwaardige honden- en kattenvoeding met minimaal 50% verse dierlijke ingrediënten aangevuld met verse groenten en fruit. Hierdoor krijgen huisdieren een rijke en gezonde maaltijd. Natuurlijk kunnen overheerlijke snacks niet ontbreken.

Bekijk alle producten van ACANA

Rechtstreeks uit de natuur

ACANA hondenvoer en kattenvoer is gebaseerd op het dieet van de voorouders van de hond. Van nature heeft je hond behoefte aan eiwitrijke voeding met veel vlees. De voeding van ACANA bestaat uit een evenwichtige samenstelling van vers (spier)vlees, orgaanvlees en eetbaar bot waardoor de voedingsstoffen op een natuurlijke wijze worden geleverd.

ACANA - spiervlees

Spiervlees bevat eiwitten, vetten, vitamine A, B, D, en K, koper, chroom, foliumzuur, ijzer, magnesium, kalium, selenium en zink - alles in sterk biologisch beschikbare vorm.

ACANA - orgaanvlees

ACANA bevat naast orgaanvlees (lever, nier, pens en hart) hoge doses essentiële vitaminen, mineralen, gezonde vetten en aminozuren. 

ACANA - kraakbeen en eetbaar bot

Kraakbeen en eetbaar bot bieden een rijke bron van mineralen, waaronder calcium, fosfor, magnesium en kalium - allemaal in natuurlijke en gemakkelijk te gebruiken vorm.

Whole PreyTM principe

Extra vitaminen en mineralen zijn in de natuur niet nodig, omdat wolven en wilde katten op een natuurlijke manier aan hun voedingsbehoefte voldoen door prooidieren helemaal op te eten. De recepten zijn daarom vrij van geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica, synthetische conserveringsmiddelen en andere synthetische toevoegingen.

De producten van ACANA zijn opgedeeld in verschillende productfamilies. Ieder met specifieke kenmerken en eigenschappen.

ACANA Classics soorten hondenvoer

ACANA Classics zijn er in drie soorten hondenvoer en bestaat uit tenminste 50% dierlijke ingrediënten:

 • Red meat
  ACANA Classics hondenvoer red meat is bereid met 3 soorten vlees: gras-gevoerd lam, angus beef en yorkshire varkensvlees. Red meat is rijk aan voedende vlees eiwitten en Omega-3 vetzuren.
 • Prairie Poultry
  ACANA Classics hondenvoer prairie poultry is bereid van vrije uitloop kip en kalkoen, scharreleieren. Het Praire Poultry hondenvoer is vrij van glycemische granen, maar rijk aan eiwitten uit vlees en Omega-3 vetzuren om de top conditie te stimuleren.
 • Wild Coast
  ACANA Classcis hondenvoer wild coast bevat 3 soorten vis die op een duurzame manier gevangen zijn: pacific haring, pijntandheilbot en zilver kabeljauw. Het Wild Coast hondenvoer is duurzaam gevangen in de wateren van Vancouver Island en vers vervoerd naar onze keukens. Hierdoor is het hondenvoer rijk aan natuurlijke voedingsstoffen en smaak.

Bekijk ons assortiment ACANA Classics hondenvoer

ACANA Dog soorten hondenvoer

ACANA Dog, voorheen Heritage, is onderverdeeld in 9 verschillende soorten en bestaat uit tenminste 60-75% dierlijke ingrediënten:

 • Acana DOG Puppy Small Breed wordt gemaakt van lokaal gefokte scharrel kip, scharreleieren, in het wild gevangen platvis, zongerijpt fruit en groenten. Dit hondenvoer is rijk aan voedingsstoffen en geschikt voor puppy's met een volwassen gewicht tot 9 kg.

 • Voor puppy's met een volwassen gewicht van 9 tot 25 kg is er Acana DOG Puppy & Junior, bereid van 3 verschillende soorten vlees. 1/3 van het vlees is vers of rauw toegevoegd aan de bereiding, de andere 2/3 van het vlees is gedroogd toegevoegd.
 • Puppy's met een volwassen gewicht van 25 kg of hoger geeft u Acana DOG Puppy Large Breed hondenvoeding. Met belangrijke eiwitten en ingrediënten als gefileerde kip, gedroogd kippenvlees en kalkoenvlees is dit hondenvoer goed geschikt voor puppy's en de grotere rassen.
 • Voor kleinere hondenrassen is er Acana DOG Adult Small Breed. 60% van de ingrediënten van dit hondenvoer is vlees: onder andere kippenvlees en kalkoenvlees. Daarnaast is Adult Small Breed rijk aan dierlijke eiwitten.
 • ACANA Dog Adult Dog is rijk aan proteïne, bevat 60% vlees en vis en verbetert de spijsvertering verbetert. ACANA Adult Dog is ideaal voor honden van alle rassen en leeftijden.
 • Voor honden van grotere rassen heeft Best Petfoods Adult Large Breed in het assortiment. ACANA Dog Adult Large Breed is gemaakt op basis van scharrelvlees en is daarmee goed voor de gewrichten van uw hond.
 • Heeft u een actieve hond of een hond die erg sportief is aangelegd? Geef uw hond dan ACANA Dog Sport & Agility. ACANA Sport & Agility bevat net iets meer eiwitten vergeleken met de andere Acana Dog producten zodat uw actieve hond in optimale fysieke conditie blijft!
 • Vind u dat uw hond toe is aan een dieet? ACANA Dog Light & Fit is beperkt in calorieën en koolhydraten wat de spiermassa en optimale conditie van volwassen honden bevordert. Bovendien is ACANA Light & Fit graan- en glutenvrij.
 • Voor de oudere honden raden we ACANA Dog Senior aan. ACANA Senior is geschikt voor alle honden van 7 jaar en ouder en zit vol essentiële vleeseiwitten. 1/3 van de ingrediënten is vers toegevoegd, de andere 2/3 is gedroogd toegevoegd.

Bekijk ons assortiment ACANA Dog hondenvoer

ACANA Highest Protein hondenvoer

ACANA Highest Protein, voorheen Regionals, is een hondenvoedinglijn dat bestaat uit 70%-75% uit vlees. Hiervan is 50% vers toegevoegd tijdens de bereiding.

Best Petfoods heeft in totaal 4 verschillende soorten HIGHEST PROTEIN hondenvoer. We zetten deze op een rijtje:

 • Wild Prairie Dog
  ACANA Highest Protein Wild Prairie Dog zijn graanvrije hondenbrokken samengesteld uit vrije uitloop pluimvee, zoetwatervis en scharreleieren. Wild Prairie Dog is geschikt voor alle hondenrassen van alle leeftijden.
 • Grasslands Dog
  De ingrediënten van ACANA Highest Protein Grasslands Dog is voor 70% vlees; de helft hiervan is vers of rauw toegevoegd aan de bereiding en de andere helft is gedroogd toegevoegd. Acana Grasslands Dog is samengesteld uit gras gevoerd lam, vrije uitloop eend en zoetwatervis.
 • Pacifica Dog
  Vis is het hoofdbestandsdeel van ACANA Highest Protein Pacifica Dog. Acana Pacifica is rijk aan wild gevangen haring, sardines, heilbot, kabeljauw en roodbaars. Hierdoor beveat Pacifica Dog hoogwaarde vis-eiwitten om de top conditie van uw hond te behouden en op te bouwen.
 • Ranchlands Dog
  De ACANA Highest Protein Ranchlands Dog hondenvoeding is rijk aan angus rund, gras gevoerd lamsvlees, yorkshire varkensvlees en bizon vlees. Acana Ranchlands Dog komt rechtstreeks van de ranches uit Canada en is een veelzijdige bron aan eiwitten. Het is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden.

Bekijk ons assortiment ACANA Highest Protein hondenvoer

ACANA Singles hondenvoer

ACANA Singles hondenvoedingen worden bereid van tenminste 50% dierlijke ingrediënten van uitsluitend één diersoort, waarvan 50% vers aan de bereiding wordt toegevoegd. Omdat de verschillende ingrediënt variaties, Lamb, Duck en Pork, uitsluitend 1 diersoort bevatten kunnen de ACANA Singles perfect worden ingezet als eliminatie dieet of bij allergieën.

Bekijk ons assortiment ACANA Singles hondenvoer

ACANA kattenvoer

Acana kattenvoeding bevat rijke en gevarieerde verse vleessoorten die katten en kittens in hun natuurlijke omgeving zouden tegenkomen en die ze van nature eten. Zo blijft je kat tevreden, gezond en sterk. Vier varianten zijn graanvrij, waarvan Acana Wild Prairie en Pacifica het meest populair zijn!

Bekijk ons assortiment ACANA kattenvoer