Header afbeelding met hond en kat die innig knuffelen

ACANA

ACANA maakt hoogwaardige honden- en kattenvoeding met minimaal 50% verse dierlijke ingrediënten aangevuld met verse groenten en fruit.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag nog verzonden!
Klantbeoordeling: 9.4
ACANA kat in de woonkamer met planten op de achtergrond

Rechtstreeks uit de natuur

ACANA hondenvoer en kattenvoer is gebaseerd op het dieet van de voorouders van de hond. Van nature heeft je hond behoefte aan eiwitrijke voeding met veel vlees. De voeding van ACANA bestaat uit een evenwichtige samenstelling van vers (spier)vlees, orgaanvlees en eetbaar bot waardoor de voedingsstoffen op een natuurlijke wijze worden geleverd.

 1. Spiervlees bevat eiwitten, vetten, vitamine A, B, D, en K, koper, chroom, foliumzuur, ijzer, magnesium, kalium, selenium en zink - alles in sterk biologisch beschikbare vorm.

 2. ACANA bevat daarnaast orgaanvlees (lever, nier, pens en hart) hoge doses essentiële vitaminen, mineralen, gezonde vetten en aminozuren. 

 3. Kraakbeen en eetbaar bot bieden een rijke bron van mineralen, waaronder calcium, fosfor, magnesium en kalium - allemaal in natuurlijke en gemakkelijk te gebruiken vorm.

Vrouw geeft een hond een ACANA hondensnack

Whole Prey principe

Extra vitaminen en mineralen zijn in de natuur niet nodig, omdat wolven en wilde katten op een natuurlijke manier aan hun voedingsbehoefte voldoen door prooidieren helemaal op te eten. De recepten zijn daarom vrij van geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica, synthetische conserveringsmiddelen en andere synthetische toevoegingen.

De producten van ACANA zijn opgedeeld in verschillende productfamilies. Ieder met specifieke kenmerken en eigenschappen. Lees snel verder om meer te ontdekken!

ACANA Classics soorten hondenvoer

ACANA Classics zijn er in drie soorten hondenvoer en bestaat uit tenminste 50% dierlijke ingrediënten:

 • Red meat
  ACANA Classics hondenvoer red meat is bereid met 3 soorten vlees: gras-gevoerd lam, angus beef en yorkshire varkensvlees. Red meat is rijk aan voedende vlees eiwitten en Omega-3 vetzuren.

 • Prairie Poultry
  ACANA Classics hondenvoer prairie poultry is bereid van vrije uitloop kip en kalkoen, scharreleieren. Het Prairie Poultry hondenvoer is vrij van glycemische granen, maar rijk aan eiwitten uit vlees en Omega-3 vetzuren om de top conditie te stimuleren.

 • Wild Coast
  ACANA Classcis hondenvoer wild coast bevat 3 soorten vis die op een duurzame manier gevangen zijn: pacific haring, pijntand, heilbot en zilver kabeljauw. Het Wild Coast hondenvoer is duurzaam gevangen in de wateren van Vancouver Island en vers vervoerd naar onze keukens. Hierdoor is het hondenvoer rijk aan natuurlijke voedingsstoffen en smaak.

ACANA verpakking grass-fed lamb hondenvoer

ACANA Singles hondenvoer

ACANA Singles hondenvoedingen worden bereid van tenminste 50% dierlijke ingrediënten van uitsluitend één diersoort, waarvan 50% vers aan de bereiding wordt toegevoegd. Omdat de verschillende ingrediënt variaties, Lamb, Duck en Pork, uitsluitend 1 diersoort bevatten kunnen de ACANA Singles perfect worden ingezet als eliminatie dieet of bij allergieën.

ACANA Dog soorten hondenvoer

ACANA Dog, voorheen Heritage, is onderverdeeld in 9 verschillende soorten en bestaat uit tenminste 60-75% dierlijke ingrediënten:

 • ACANA Dog Puppy Small Breed wordt gemaakt van lokaal gefokte scharrel kip, scharreleieren, in het wild gevangen platvis, zongerijpt fruit en groenten. Dit hondenvoer is rijk aan voedingsstoffen en geschikt voor puppy's met een volwassen gewicht tot 9 kg.

 • Voor puppy's met een volwassen gewicht van 9 tot 25 kg is er ACANA Dog Puppy, bereid van 3 verschillende soorten vlees. 1/3 van het vlees is vers of rauw toegevoegd aan de bereiding, de andere 2/3 van het vlees is gedroogd toegevoegd.

 • Puppy's met een volwassen gewicht van 25 kg of hoger geeft u ACANA Dog Puppy Large Breed hondenvoeding. Met belangrijke eiwitten en ingrediënten als gefileerde kip, gedroogd kippenvlees en kalkoenvlees is dit hondenvoer goed geschikt voor puppy's en de grotere rassen.

 • Voor kleinere hondenrassen is er ACANA Dog Adult Small Breed. 60% van de ingrediënten van dit hondenvoer is vlees: onder andere kippenvlees en kalkoenvlees. Daarnaast is Adult Small Breed rijk aan dierlijke eiwitten.

 • ACANA Dog Adult Dog is rijk aan proteïne, bevat 60% vlees en vis en verbetert de spijsvertering verbetert. ACANA Adult Dog is ideaal voor honden van alle rassen en leeftijden.

 • Voor honden van grotere rassen heeft Best Petfoods Adult Large Breed in het assortiment. ACANA Dog Adult Large Breed is gemaakt op basis van scharrelvlees en is daarmee goed voor de gewrichten van uw hond.

 • Heeft u een actieve hond of een hond die erg sportief is aangelegd? Geef uw hond dan ACANA Dog Sport & Agility. ACANA Sport & Agility bevat net iets meer eiwitten vergeleken met de andere ACANA Dog producten zodat uw actieve hond in optimale fysieke conditie blijft!

 • Vindt u dat uw hond toe is aan een dieet? ACANA Dog Light & Fit is beperkt in calorieën en koolhydraten wat de spiermassa en optimale conditie van volwassen honden bevordert. Bovendien is ACANA Light & Fit graan- en glutenvrij.

 • Voor de oudere honden raden we ACANA Dog Senior aan. ACANA Senior is geschikt voor alle honden van 7 jaar en ouder en zit vol essentiële vleeseiwitten. 1/3 van de ingrediënten is vers toegevoegd, de andere 2/3 is gedroogd toegevoegd.

ACANA verpakking puppy voer en blik natvoer voor kat

ACANA kattenvoer

Acana kattenvoeding bevat rijke en gevarieerde verse vleessoorten die katten en kittens in hun natuurlijke omgeving zouden tegenkomen en die ze van nature eten. Zo blijft je kat tevreden, gezond en sterk. Vier varianten zijn graanvrij, waarvan Acana Grasslands en Pacifica het meest populair zijn!

Welk recept past bij jouw huisdier? Vraag het ons!