Licht bruine kat kijkt met grote ogen naar de titel van de pagina en reikt met pootje naar het scherm

Inaba

Honden en katten zijn dol op de producten van het Japanse merk Inaba. Ze zijn niet alleen ontzettend lekker, ze bevatten ook nog eens de meest voedzame ingrediënten.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag nog verzonden!
Klantbeoordeling: 9.3
Kat likt aan Inaba Churu Liquid kattensnack die wordt gevoerd uit de hand door een vrouw

Genieten van Japanse lekkernijen

De hoogwaardige en voedzame snacks van Inaba zijn sinds 1958 een begrip. De snacks van Inaba zijn perfect om quality-time te beleven met jouw huisdier. De verpakking is zo ontworpen dat je jouw huisdier vanuit je hand zijn favoriete snack kan voeren. Zo kunnen jullie samen genieten.

Hond eet Inaba Churu Rolls hondensnack die wordt gevoerd uit de hand door een man

Inaba Churu puree hond & kat

De Churu puree van Inaba is een gezonde, overheerlijke snack voor alle katten en honden, ook voor de echte fijnproevers. Je kunt de snack op verschillende manieren aan je kat of hond geven: in een kommetje, als topper op de voeding of natuurlijk met je hand rechtstreeks uit de tube. Hoe je het ook aan je viervoeter geeft, voor je huisdier is het een feest!

Inaba Churu bites kat

De Churu bites van Inaba zijn zachte, natuurlijke snoepjes in de vorm van kussentjes. De hapjes zijn van de binnenkant verrijkt met overheerlijke romige Churu-vulling en als kers op de taart zijn de snacks ook nog eens gekruid met groene thee extract en vitamine E.

Kat likt aan Inaba Churu Pop kattensnack die wordt gevoerd uit de hand door een vrouw

Inaba Churu Pops kat

De Inaba Churu pops zijn smakelijke jelly-traktaties gemaakt van vlees of vis. Doordat de snacks weinig calorieën bevatten en voor het grootste deel uit vocht bestaan, zijn de snacks ideaal voor katten die slecht drinken. Je kunt de Pops, net als de Churu puree, op verschillende manieren toedienen: in een kommetje, als topper op de voeding of natuurlijk met je hand rechtstreeks uit de tube.

Ook voeding nodig? Snuffel verder!