Puppy en kitten geven elkaar een snuit

Pawfect

Pawfect speurt en snuffelt de hele aarde af op zoek naar de beste ingrediënten om jouw viervoeter blij te maken!

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag nog verzonden!
Klantbeoordeling: 9.4
Kat geeft een hond die in het gras ligt een kopje

Honden- en kattenvoeding rechtstreeks uit de natuur

Van het met sneeuw bedekte Himalayagebergte, tot aan tropische wouden en idyllische kustlijnen. De zoektocht naar de beste ingrediënten leidt tot natuurlijke traktaties, rechtstreeks uit de omvangrijke, veelsoortige voorraadkast van onze natuur.D e producten van Pawfect zijn dan ook voorzien van fantastische smaken. Maar dat is nog niet alles. Pawfect gebruikt alleen kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan het welzijn van honden en katten. Daarbij is een groot deel van de snacks en de voeding gevriesdroogd. Dit zorgt ervoor dat de verse ingrediënten en de lekkere smaken op natuurlijke wijze worden behouden. Hierdoor kan jouw hond of kat optimaal genieten.

Twee honden rennen in de natuur met ondergaande zon op de achtergrond op weg naar een Pawfect snack

Waarom kiezen voor gevriesdroogde voeding?

Kies je voor gevriesdroogde voeding, dan kies je voor gezonde en smaakvolle voeding. Vriesdrogen is een superieure methode van bereiding. De ingrediënten worden onder zeer lage temperaturen gedroogd. Hierdoor worden alle voedingswaarde bewaard, zijn er geen conserveringsmiddelen nodig en heb je weinig voer nodig om een volwaardige maaltijd aan jouw huisdier voor te schotelen! Alle reden dus om te kiezen voor Pawfect Freeze dried voeding voor katten en honden. Het geven van gevriesdroogde voeding is gemakkelijk: door naar verhouding water toe te voegen aan de voeding, krijg je 4 keer het gewicht van de huidige maaltijd. Dat wordt smikkelen!

Pawfect snacks voor honden en katten

Pawfect Chews

Pawfect Chews zijn smakelijke handgemaakte (dental) chews voor honden. De snacks zijn gemaakt van Jak kaas en gemaakt naar een eeuwenoud recept. De chews bevatten veel calcium, hebben een lange levensduur, zijn goed voor het gebit, rijk van smaak en volledig vrij van granen, gluten, conserveermiddelen en kleurstoffen. De Chews zijn beschikbaar in verschillende formaten en smaken, keuze genoeg voor elke hond dus!

Freeze Dried honden- en kattensnacks

Het geven van de Pawfect Freeze-Dried snoepjes is de perfecte manier om jouw hond kennis te laten maken met de unieke en heerlijke smaken van Freeze-Dried voeding. Dankzij de nuttige voedingsvezels, vitamines en mineralen, zijn de snacks de perfecte aanvulling op het menu van jouw hond of kat. Laat jouw huisdier genieten van de wereldse smaken van Pawfect!

Kaasbiscuits

De Kaasbiscuits zijn kleine, lekkere koekjes gemaakt met 70% Himalaya kaas en verrijkt met verschillende soorten fruit, groenten, superfoods en notenboter. Omdat de snacks gezonde ingrediënten bevatten en er geen granen, gluten of kunstmatige kleur-, geur of smaakstoffen aan worden toegevoegd, kan je hond blijven smikkelen van deze lekkere, gezonde snacks.

Pixie

De Pawfect Pixie kattensnacks zijn gemaakt van 100% vlees of vis. Deze natuurlijke, human grade kattensnacks zitten vol met proteïnen, essentiële oliën en vetten. Deze voedingsstoffen dragen bij aan spieropbouw, gezonde huid en een glimmende vacht. Alles wat je kat nodig heeft om gezond, sterk en speels te blijven

Woofur

De Pawfect Woofur hondensnacks zijn gemaakt van vers vlees. De snacks zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en bieden verschillende gezondheidsvoordelen. Zo zijn er snacks speciaal voor gewichtsverlies, energie en spiergroei, gewrichts- en spierverzorging, ogen- en haarverzorging en voor een verbeterde immuniteit.

Pindakaas

Honden zijn van nature sportief. Rennen, springen, stoeien; je hond vindt het heerlijk. Om al deze energie te leveren heeft je hond genoeg solide voedingsstoffen nodig. Hier kan pindakaas een uitkomst bieden. Verwen je hond bij zijn maaltijd met een theelepel Pawfect pindakaas. Zo krijgt hij zijn essentiële voedingsstoffen en vitaminen binnen en genoeg bouwstenen (eiwitten) om zijn spieren na inspanning het herstel te bieden dat ze nodig hebben. De pindakaas is ook ideaal voor op een likmat of in een kong.

Welk recept past bij jouw huisdier?
Vraag het ons!