Kat staat op achterpoten en klauwt aan het scherm

Farmina

Met de natuur als inspiratie en de wetenschap als methode, is het Italiaanse familiebedrijf Farmina ontstaan. De natuurlijke voeding is geschikt voor honden en katten van alle levensfases.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag nog verzonden!
Klantbeoordeling: 9.3
Man knuffelt met hond die erg blij kijkt in de camera

Honden- en kattenvoeding van Farmina

Het Italiaanse familiebedrijf Farmina nam de natuur als inspiratie voor hun honden- en kattenvoeding. Zo gebruiken ze natuurlijke conserveermiddelen en werken ze volledig zonder toegevoegde GMO-ingrediënten. Ook onderzoekt Farmina hoe voeding ontwikkeld kan worden door middel van wetenschappelijke bevindingen. Farmina biedt een smakelijke selectie aan voeding voor jouw viervoeter!


De variaties van Farmina N&D

Ontdek de uitgebreide producten van Farmina. Elke N&D-lijn is samengesteld om te voldoen aan een specifieke voedingsbehoefte.

  • Farmina N&D Quinoa: een lijn voor zowel honden als katten met specifieke voedingsbehoeften. Farmina honden- en kattenvoeding wordt gekenmerkt door de hoge hoeveelheid eiwit (meer dan 90%) van dierlijke oorsprong. Quinoa is een voedingsmiddel dat talloze gezondheidsvoordelen bevat. Daarnaast is de voeding ook nog eens volledig graanvrij!

  • Farmina N&D Spirulina: ondersteunt het welzijn van actieve honden en katten. Spirulina stimuleert het immuunsysteem, heeft een sterke antioxiderende werking, behoudt vetvrije massa en bevordert de spijsvertering. Het is dan ook niet voor niets dat Farmina honden- en kattenvoeding een hoog gehalte van dit superfood bevat!

  • Farmina N&D Prime: deze lijn komt voort uit jarenlang onderzoek. Deze voeding bevat maar liefst 98% dierlijke eiwitten en alleen natuurlijke antioxidanten! Verder is de voeding vrij van granen en heeft het een hoge biologische waarde. Farmina N&D Prime is dé honden- en kattenvoeding voor jouw huisdier. 

  • Farmina N&D Pumpkin: honden en katten zijn van nature bijna uitsluitend vleeseters. Daardoor hebben ze niet veel koolhydraten nodig, terwijl dat toch wel in veel voeding zit. Met deze gedachte is Farmina N&D Pumpkin gecreëerd. Graanvrije honden- en kattenvoeding, met 96% dierlijke eiwitten en pompoen.

  • Farmina N&D Ocean: bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen voor het dagelijks welzijn van onze huisdieren. De droogvoeding is beschikbaar in twee formaten: Mini en Medium & Maxi. De natvoeding is ook beschikbaar in twee formaten. Zo bepaalt ieder baasje dat kiest voor Farmina N&D Ocean de geschikte brokgrootte voor zijn/haar hond of kat.

  • Farmina Vet Life: een voedingslijn voor honden en katten met een speciaal dieet. De natuurlijke voeding is bedoeld om gezondheidsproblemen te behandelen.


Hond kijkt tevreden omhoog naar de lucht door gezond voer van Farmina

Speciaal voor honden

Farmina N&D White en Farmina N&D Brown: bevatten de Color Protection Formula, wat verkleuring of vervaging van de vacht van je hond vermindert. Door de gebalanceerde hondenvoeding van Farmina zal je viervoeter er niet alleen gezonder uitzien, maar zich ook beter voelen!

Farmina N&D Ancestral: kenmerkt zich door de lage glycemische index. De Italiaanse scharrelkippen die worden gebruikt in de hondenvoeding zijn vers geslacht en zijn alleen afkomstig van gecertificeerde boerderijen! 

Kat ligt met ogen dicht te genieten van de zon door gezond voer van Farmina

Speciaal voor katten

Farmina N&D Natural: deze graanvrije voeding zit boordevol omega-3 vetzuren met natuurlijke antioxidanten. Dit is geen complete voeding, maar kun je bijvoorbeeld als topping over de droogvoeding geven.

Welk recept past bij jouw huisdier?
Vraag het ons!