Image

Buddy Pet Foods

Eerlijke en verantwoorde dierenvoeding zonder nutteloze toevoegingen. Dat is waar Buddy Pet Foods voor staat. Zweedse dierenliefhebbers ontwikkelden samen met dierenartsen deze heerlijke recepten, bereid met vers vlees en voedzame groenten.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag nog verzonden!
Klantbeoordeling: 9.3

Eerlijke dierenvoeding

De meeste winkels liggen vol met dierenvoeding die bestaat uit goedkope conserveermiddelen en kunstmatige toevoegingen. "Tijd voor verandering!", vonden de bedenkers van Buddy. In samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelden zij hun vernieuwende recepten.

De producten van Buddy Pet Foods

De voeding en snacks van Buddy zijn gemaakt van 100% natuurlijke, verse ingrediënten. Met het beste vlees of vis, groenten, fruit en superfoods als ingrediënten kun je rekenen op een voedzaam en smakelijk recept voor iedere hond! Buddy biedt voeding voor honden met allerlei verschillende voedingsbehoeften: grote of kleine honden, pups of senioren en actieve of minder actieve honden. Alle producten zijn vrij van gluten en granen.

De voordelen van Buddy

  1. Buddy is puur natuur. Alles draait om natuurlijke en ethisch verantwoorde ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.

  2. Buddy is zorgzaam. Buddy houdt niet alleen van honden, maar ook van de planeet. Daarom doet Buddy zo veel mogelijk om haar pootafdruk op het klimaat te verkleinen.

  3. Buddy is eerlijk. Het merk heeft niets te verbergen en showt met trots haar ingrediënten.

Welk recept past bij jouw huisdier? Vraag het ons!