Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Het toegewijde en trotse ZIWI team in Nieuw-Zeeland bereidt ZIWI volgens het Whole PreyTM principe, spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot, haar luchtgedroogde voedingen in kleine hoeveelheden per keer. Ziwi Peak komt van alle vormen van droogvoeding het dichtst in de buurt van het voeren van vers vlees daar de rauwe ingrediënten door de heel specifieke gespecialiseerde manier van luchtdrogen niet of nauwelijks veranderen.

100% van onze vlees-, vis, zeevruchten- en groene mosselen zijn afkomstig van scharrelboerderijen, en blauwe, ongerepte oceanen van Nieuw-Zeeland. Al onze vleesingrediënten zijn afkomstig van humane, ethische en duurzaam beheerde lokale boerderijen in Nieuw-Zeeland. Onze vis wordt gevangen in de zuidelijke oceanen van Nieuw-Zeeland en strikt beheerd door de regering van Nieuw-Zeeland om maximale duurzaamheid te garanderen.

Luchtgedroogde Ziwi Peak is een complete en uitgebalanceerde voeding welke voor meer dan 96% bestaat uit vers vlees, organen, botten en zeevruchten. Dit weerspiegelt perfect de voedingsbehoeften welke honden en katten hebben voor een lang, gelukkig en gezond leven.

Ons zorgvuldig, tweetraps luchtdroog proces zorgt voor een voeding welke net zo voedzaam en verteerbaar is als een compleet rauw dieet. Luchtdrogen is een methode die al eeuwenlang wordt gebruikt om vlees op natuurlijke wijze te conserveren.

Het zijn de dingen die we niét in Ziwi Peak gebruiken die misschien nog wel het belangrijkste zijn. We gebruiken géén bewerkt vlees of vleesmeel in onze producten. We gebruiken géén granen, maïs, soja, tarwe of rijst. Géén GMO's, antibiotica of groeihormonen. Ziwi is puur natuur!

Naast Ziwi Peak luchtgedroogde voeding is er ook Ziwi Peak natvoeding in blik. De natte voeding wordt van exact dezelfde ingrediënten bereid als de luchtgedroogde voeding, hierin blijft alleen het natuurlijke vocht behouden.

Het Ziwi Peak assortiment voorziet ook in snacks en kauwartikelen bereid van hoogwaardige ingrediënten, zoals hertenbotten en gedroogd orgaanvlees van lam.