Europese korthaar ligt op de vloer en tilt het kopje nieuwsgierig omhoog

Ziwi

Ziwi Peak komt van alle vormen van droogvoeding het dichtst in de buurt van het voeren van vers vlees!

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag nog verzonden!
Klantbeoordeling: 9.4
ZIWI honden- en kattenvoeding uit Nieuw-Zeeland in typisch landschap

Uit Nieuw-Zeeland

Het toegewijde en trotse Ziwi team in Nieuw-Zeeland bereidt een evenwichtig luchtgedroogd voer met spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot. De rauwe ingrediënten veranderen niet of nauwelijks door de heel specifieke gespecialiseerde manier van luchtdrogen

100% van het vlees-, vis, zeevruchten- en groene mosselen zijn afkomstig van scharrelboerderijen, en blauwe, ongerepte oceanen van Nieuw-Zeeland. Al de vleesingrediënten zijn afkomstig van humane, ethische en duurzaam beheerde lokale boerderijen in Nieuw-Zeeland. De vis wordt gevangen in de zuidelijke oceanen van Nieuw-Zeeland en strikt beheerd door de regering van Nieuw-Zeeland om maximale duurzaamheid te garanderen.

Hond kijkt kwijlend naar een bak hondenvoer van ZIWI

Luchtgedroogd kattenvoeding en hondenvoeding

Luchtgedroogde Ziwi Peak is een complete en uitgebalanceerde voeding welke voor meer dan 96% bestaat uit vers vlees, organen, botten en zeevruchten. Dit weerspiegelt perfect de voedingsbehoeften welke honden en katten hebben voor een lang, gelukkig en gezond leven. Het zorgvuldige, tweetraps luchtdroog proces zorgt voor een voeding welke net zo voedzaam en verteerbaar is als een compleet rauw dieet. Luchtdrogen is een methode die al eeuwenlang wordt gebruikt om vlees op natuurlijke wijze te conserveren.

Verse ingrediënten van ZIWI zoals vlees vis en groenten op een houten plank

Wat ZIWI niet doet...

Het zijn de dingen die ze niét in Ziwi Peak gebruiken die misschien nog wel het belangrijkste zijn. Ze gebruiken géén bewerkt vlees of vleesmeel in onze producten. Ze gebruiken géén granen, maïs, soja, tarwe of rijst. Géén GMO's, antibiotica of groeihormonen. Ziwi is puur natuur!Naast Ziwi Peak luchtgedroogde voeding is er ook Ziwi Peak natvoeding in blik. De natte voeding wordt van exact dezelfde ingrediënten bereid als de luchtgedroogde voeding, hierin blijft alleen het natuurlijke vocht behouden.Het Ziwi Peak assortiment voorziet ook in snacks en kauwartikelen bereid van hoogwaardige ingrediënten, zoals hertenbotten en gedroogd orgaanvlees van lam.

Neem ook een kijkje bij de snacks voor honden!