Grijze britse korthaar geniet met ogen dicht van de geur van ORIJEN kattenvoer

ORIJEN

De honden- en kattenvoeding van ORIJEN is ongeëvenaard. Maak kennis met de unieke ingrediënten.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag nog verzonden!
Klantbeoordeling: 9.3
Grijze Europese korthaar loopt op een houten balk met groene struiken op de achtergrond


Premium honden- en kattenvoeding

Biologically Appropriate ORIJEN honden- en kattenvoedingen worden bereid van tenminste 85% (verse) dierlijke ingrediënten (5-8 verschillende), waarvan 2/3 vers aan de bereiding wordt toegevoegd, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot in Whole Prey verhoudingen.

Het voeren van een voeding welke is samengesteld volgens de Whole Prey gedachte heeft als grootste voordeel voor de hond en kat dat het aantal synthetische toevoegingen kan worden beperkt tot het absolute minimum.

Weimarse staande hond kijkt met aandacht naar links

De voordelen van WholePrey

  1. Spiervlees bevat eiwitten, vetten, vitamine A, B, D, en K, koper, chroom, foliumzuur, ijzer, magnesium, kalium, selenium en zink - alles in sterk biologisch beschikbare vorm.

  2. Orgaanvlees lever, nier, pens en hart zorgen voor een rijk geconcentreerde en zeer biologisch beschikbare bron van vrijwel alles waar honden en katten het beste op gedijen - inclusief hoge doses essentiële vitaminen, mineralen, gezonde vetten en aminozuren.

  3. Kraakbeen en bot bieden een rijke bron van mineralen, waaronder calcium, fosfor, magnesium en kalium - allemaal in natuurlijke en gemakkelijk te gebruiken vorm.Het voeren van een voeding welke is samengesteld volgens de Whole Prey gedachte heeft als grootste voordeel voor de hond en kat dat het aantal synthetische toevoegingen kan worden beperkt tot het absolute minimum

Natuurlijk mag een lekkere snack niet ontbreken