Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld. Dezelfde dag verzonden.

Kennisbank

ACANA honden- en kattenvoeding
ACANA maakt hoogwaardige honden- en kattenvoeding met minimaal 50% verse dierlijke ingrediënten aangevuld met verse groenten en fruit. Hierdoor krijgen huisdieren een rijke en gezonde maaltijd. Natuurlijk kunnen overheerlijke snacks niet ontbreken.
Amigüitos
Amigüitos dog/cat snacks en dog sticks zijn verkrijgbaar in 6 verschillende ingrediënt varianten, de snacks en sticks worden bereid van VERSE ingrediënten en zijn half zacht (semi-moist) wat deze snacks maakt tot een niet te versmaden verwennerij.
Applaws
Applaws nat- en droogvoeding worden bereid met grote hoeveelheden VERSE dierlijke ingrediënten en zijn verkrijgbaar in een groot aantal ingrediëntvariaties, van kip tot lam en van tonijn tot garnaaltjes.
Herrmann's
Herrmann's is een gecertificeerde biologische producent van honden- en kattenvoeding van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf staat voor biologisch, regionaal en duurzaam. Het bevindt zich in de Beierse Assling. De bereiding van de producten draagt het zegel van de producentenvereniging "Biokreis" als afkomstig van een erkende biologische petfood-onderneming.
Inaba
De hoogwaardige en voedzame snacks van Inaba zijn sinds 1958 een begrip. Honden en katten zijn dol op de producten van het Japanse merk. De producten van Inaba zijn niet alleen ontzettend lekker, ze bevatten ook nog eens de meest voedzame ingrediënten.
Natures Calling
Het Natures Calling kattenbakvulling geheim, Nature's Calling is gemaakt van walnoot schillen en is super effectief in het absorberen en neutraliseren van ammoniak..
Orijen
Orijen dierenvoeding is de beste keus voor jouw huisdier. Wil je weten waarom Orijen de nummer 1 is voor jouw hond of kat? Wij leggen het je uit op onze website.
Oven-Baked Tradition
Oven-Baked Tradition is honden- en kattenvoeding uit Canada met een bijzondere bereidingswijze. Zoals de naam al zegt, wordt de voeding gebakken in de oven. Dit wordt gedaan op lage temperaturen. Hierdoor blijven de voedingsstoffen, eiwitten en essentiële vitamines beter behouden. Oven-Baked Tradition wordt bereid met vers vlees en bevat enkel natuurlijke ingrediënten.
Pawfect
Pawfect speurt en snuffelt de hele aarde af op zoek naar de beste ingrediënten om jouw viervoeter blij te maken. Van het met sneeuw bedekte Himalayagebergte, tot aan tropische wouden en idyllische kustlijnen. Deze zoektocht leidt tot natuurlijke traktaties, rechtstreeks uit de omvangrijke, veelsoortige voorraadkast van onze natuur.
Ziwi
Het kleine toegewijde trotse Ziwi team in Nieuw-Zeeland bereidt Ziwi volgens het Whole PreyTM principe, spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot, haar luchtgedroogde voedingen in kleine hoeveelheden per keer. Ziwi Peak komt van alle vormen van droogvoeding het dichtst in de buurt van het voeren van vers vlees daar de rauwe ingrediënten door de heel specifieke gespecialiseerde manier van luchtdrogen niet of nauwelijks veranderen.