Bevat méér echt vlees en vis
Nooit meer zonder dierenvoeding
De beste prijs en kwaliteit

Kennisbank

Acana CLASSICS hondenvoer
Biologically AppropriateTM Acana CLASSICS hondenvoedingen worden bereid van tenminste 50% dierlijke ingrediënten (3 verschillende), waarvan 1/3 VERS aan de bereiding wordt toegevoegd, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot in Whole PreyTM verhoudingen.
Acana HERITAGE
Biologically AppropriateTM Acana HERITAGE hondenvoedingen worden bereid van tenminste 60-75% dierlijke ingrediënten (3 verschillende), waarvan 1/3 VERS aan de bereiding wordt toegevoegd, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot in Whole PreyTM verhoudingen.
Acana REGIONALS
Biologically AppropriateTM Acana REGIONALS honden- en kattenvoedingen worden bereid van tenminste 70-75% dierlijke ingrediënten (5 verschillende), waarvan 1/2 VERS aan de bereiding wordt toegevoegd, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot en gegarandeerd in Whole PreyTM verhoudingen.
Acana SINGLES
Biologically AppropriateTM Acana SINGLES hondenvoedingen worden bereid van tenminste 50% dierlijke ingrediënten van uitsluitend 1 diersoort, waarvan 1/2 VERS aan de bereiding wordt toegevoegd, bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot in Whole PreyTM verhoudingen.
Amigüitos
Amigüitos dog/cat snacks en dog sticks zijn verkrijgbaar in 6 verschillende ingrediënt varianten, de snacks en sticks worden bereid van VERSE ingrediënten en zijn half zacht (semi-moist) wat deze snacks maakt tot een niet te versmaden verwennerij.
Applaws
Applaws nat- en droogvoeding worden bereid met grote hoeveelheden VERSE dierlijke ingrediënten en zijn verkrijgbaar in een groot aantal ingrediëntvariaties, van kip tot lam en van tonijn tot garnaaltjes.
Dogsee Chew
Dogsee Chew Bars (kluiven) en Puffies (snacks), bereid van Jak melk, rijk aan dierlijke eiwitten en beperkt qua vetten
Herrmann's
Herrmann's is een gecertificeerde biologische producent van honden- en kattenvoeding van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf staat voor biologisch, regionaal en duurzaam. Het bevindt zich in de Beierse Assling. De bereiding van de producten draagt het zegel van de producentenvereniging "Biokreis" als afkomstig van een erkende biologische petfood-onderneming.
Natures Calling
Het Natures Calling kattenbakvulling geheim, Nature's Calling is gemaakt van walnoot schillen en is super effectief in het absorberen en neutraliseren van ammoniak..
Orijen
Biologically AppropriateTM Orijen Whole PreyTM honden en kattenvoedingen worden bereid van tenminste 85% (VERSE) dierlijke ingrediënten bestaande uit spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot in Whole PreyTM verhoudingen.
Professional+
Professional+ is een merk wat door Best Petfoods speciaal voor en op verzoek van professionele gebruikers wordt geïmporteerd, inmiddels hebben we een grote groep professionele gebruikers zoals fokkers, werkhondeneigenaren etc. die succesvol de Professional+ aan hun dieren voeren.
Roam
Roam snacks en Chewz worden bereid van bijzondere ingrediënten afkomstig van krokodil, struisvogel en wild, ingrediënten waar een voedsel intolerantie niet of nauwelijks een rol kan spelen. Roam snacks stimuleren de natuurlijke behoeften om te kauwen en helpen bij een goed onderhoud van het gebit.
Taste Of The Wild
Bij DIAMOND Petfoods, de fabrikant van Taste of the Wild is ten alle tijden het uitgangspunt dat elk huisdier het allerbeste verdient. Wanneer u Taste of the Wild voer voor uw huisdieren koopt, kunt u er zeker van zijn dat u producten van uitzonderlijke kwaliteit krijgt, zorgvuldig vervaardigd in de VS op de modernste faciliteiten en onder strikte kwaliteitscontrolerichtlijnen die de industrienormen overtreffen.
Worlds Best Cat Litter
Een schone kattenbak met minder luchtjes door de geconcentreerde kracht van maïs.
Ziwi
Het kleine toegewijde trotse Ziwi team in Nieuw-Zeeland bereidt Ziwi volgens het Whole PreyTM principe, spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot, haar luchtgedroogde voedingen in kleine hoeveelheden per keer. Ziwi Peak komt van alle vormen van droogvoeding het dichtst in de buurt van het voeren van vers vlees daar de rauwe ingrediënten door de heel specifieke gespecialiseerde manier van luchtdrogen niet of nauwelijks veranderen.