Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag nog verzonden!
Klantbeoordeling: 9.3
Kleine puppy kijkt met nieuwsgierige ogen

Kennisbank

Wil je je verdiepen in de merken die wij verkopen? Dat ben je hier op de goede plek! Ontdek meer over de fantastische merken honden- en kattenvoeding die de selectie hebben gehaald.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag nog verzonden!
Klantbeoordeling: 9.3
Acana hondenvoer en kattenvoer logo

ACANA

ACANA maakt hoogwaardige honden- en kattenvoeding met minimaal 50% verse dierlijke ingrediënten, aangevuld met verse groenten en fruit. Hierdoor krijgen huisdieren een rijke en gezonde maaltijd. Natuurlijk kunnen overheerlijke snacks niet ontbreken.

Amiguitos snacks logo

Amiguïtos

Amiguïtos dog/cat snacks en dog sticks zijn verkrijgbaar in zes verschillende ingrediënt varianten. De snacks en sticks worden bereid van verse ingrediënten en zijn half zacht (semi-moist), wat deze snacks maakt tot een niet te versmaden verwennerij.

Applaws hondenvoer en kattenvoer logo

Applaws

Applaws nat- en droogvoeding worden bereid met grote hoeveelheden verse dierlijke ingrediënten en zijn verkrijgbaar in een groot aantal ingrediëntvariaties, van kip tot lam en van tonijn tot garnaaltjes.

Buddy Pet Foods

Eerlijke en verantwoorde dierenvoeding, zonder nutteloze toevoegingen. Dat is Buddy. Zweedse dierenliefhebbers ontwikkelden samen met dierenartsen deze heerlijke recepten, bereid met vers vlees en voedzame groenten.

Farmina hondenvoer en kattenvoer logo

Farmina

Het Italiaanse familiebedrijf Farmina richt zich op het maken van gezonde en hoogwaardige voeding. Dit zie je terug in de samenstelling en de smaak! De brokken zijn uitstekend in balans en bevatten dan ook goede hoeveelheden eiwitten en vetten.

Herrmanns hondenvoer en kattenvoer logo

Herrmann's

Herrmann's is een gecertificeerde biologische producent van honden- en kattenvoeding van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf staat voor biologisch, regionaal en duurzaam. Het bevindt zich in de Beierse Assling. De bereiding van de producten draagt het zegel van de producentenvereniging "Biokreis" als afkomstig van een erkende biologische petfood-onderneming.

Inaba snacks logo

Inaba

De hoogwaardige en voedzame snacks van Inaba zijn sinds 1958 een begrip. Honden en katten zijn dol op de producten van het Japanse merk. De producten van Inaba zijn niet alleen ontzettend lekker, ze bevatten ook nog eens de meest voedzame ingrediënten.

Nature's calling kattenbakvulling logo

Nature's Calling

De Nature's Calling kattenbakvulling is gemaakt van walnootschillen en is super effectief in het absorberen en neutraliseren van ammoniak.

Orijen hondenvoer en kattenvoer logo

ORIJEN

ORIJEN dierenvoeding is de beste keuze voor jouw huisdier. Wil je weten waarom Orijen de nummer 1 is voor jouw hond of kat? Wij leggen het je uit!

Oven-Baked Tradition hondenvoer en kattenvoer logo

Oven-Baked Tradition

Oven-Baked Tradition is honden- en kattenvoeding uit Canada met een bijzondere bereidingswijze. Zoals de naam als zegt, wordt de voeding gebakken in de oven. Dit wordt gedaan op lage temperaturen. Hierdoor blijven de voedingsstoffen, eiwitten en essentiële vitamines beter behouden. Oven-Baked Tradition wordt bereid met vers vlees en bevat enkel natuurlijke ingrediënten.

Pawfect voor honden en katten logo

Pawfect

Pawfect speurt en snuffelt de hele aarde af, op zoek naar de beste ingrediënten om jouw viervoeter blij te maken. Van het met sneeuw bedekte Himalayagebergte, tot aan tropische wouden en idyllische kustlijnen. Deze zoektocht leidt tot natuurlijke traktaties, rechtstreeks uit de omvangrijke, veelsoortige voorraadkast van onze natuur.

ZIWI hondenvoer en kattenvoer logo

Ziwi

Het kleine toegewijde trotse teem in Nieuw-Zeeland bereidt Ziwi volgens Whole Prey principe (spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot) haar luchtgedroogde voedingen in kleine hoeveelheden per keer. Ziwi Peak komt van alle vormen van droogvoeding het dichts in de buurt van het voeren van vers vlees daar de rauwe ingrediënten door de heel specifieke gespecialiseerde manier van luchtdrogen niet of nauwelijks veranderen.