Bevat méér echt vlees en vis
Levering in NL en BE
De beste prijs en kwaliteit

Meest gestelde vragen

Gratis verzending vanaf een besteding van €50,-.voor Nederland en België. Onder de € 50,- berekenen wij €4,95 aan verzendkosten voor zowel Nederland en België. Voor verzending naar overige landen verzoeken wij je eerst contact met ons op te nemen.
Wij streven ernaar om bestellingen in 1-2 werkdagen te laten leveren. Bestellingen die vóór 15.00 uur bij ons binnen zijn, worden in principe dezelfde dag verzonden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Op je factuur staat de BTW apart vermeld.
Als je bestelling niet aan je verwachtingen voldoet, vragen wij je binnen 14 dagen contact op te nemen met onze klantenservice. Je ontvangt dan de instructies hoe je de producten aan ons terug kunt sturen, zorg wel dat de producten in dezelfde staat zijn als je ze ontvangen heeft. Je ontvangt het aankoopbedrag (inclusief eventueel betaalde verzendkosten) terug. Wel betaal je zelf de verzendkosten van de retourzending.
Ja, zeker! Je kunt bij ons betalen met o.a. Bancontact en bij een bestelling boven de € 50,- betaal je geen verzendkosten. Voor verzending naar overige landen verzoeken wij je eerst contact met ons op te nemen.