Bevat méér echt vlees en vis
Nooit meer zonder dierenvoeding
De beste prijs en kwaliteit

Over ons

Geschiedenis
Wij zijn een webwinkel die bekend staat om zijn flexibiliteit, snelheid en zorgvuldigheid.
Sinds 2011 maken wij heel veel viervoeters blij met hun voeding in Nederland, maar ook in België.

Misschien denk je nu, "dat is raar, ik ben jullie nog nooit tegengekomen!" Wij hebben ervoor gekozen om in 2018 onze website te vernieuwen, en ook onze huisstijl. Dus het zou heel goed kunnen dat je ons wel bent tegengekomen, maar op onze oude website met de oude huisstijl.

Achter ons nieuwe logo zit natuurlijk een verhaal, wij van Best Petfoods willen u alléén het allerbeste aanbieden, voor uiteraard de beste prijs!

De kroon staat voor de beste voeding én beste prijs, de pootafdruk staat voor onze vrienden, de honden en katten.

De kroon en de pootafdruk samen vormen ons nieuwe, mooie logo. Wij zijn er trots op!

Kroon en de pootafdruk

Ons assortiment
We hebben het hierboven al benoemd, wij willen je alleen het allerbeste aanbieden voor jouw hond of kat. Nu vraag je jezelf natuurlijk af: "Maar Best Petfoods.., wat is dan het allerbeste?" 

Ons idee omtrent de allerbeste voeding is gebaseerd op de voorvaders van hond en kat, de wolf en wilde kat.

Alle honden & katten zijn carnivoren, wat inhoud dat ze vlees willen eten en daarnaast kleine hoeveelheden groenten, fruit en kruiden. Ze eten van nature geen granen, mais, rijst en aardappel. Veel voedingen bevatten deze producten, om daarmee de prijs laag te kunnen houden.  De producten die wij in ons assortiment willen hebben bevatten deze producten niet of in een heel laag percentage.

"Maar Best Petfoods, wat is er dan mis met granen, mais, rijst en aardappel?"
Granen, mais, rijst en aardappel bevatten veel "snelle koolhydraten", die snel worden omgezet in suikers in het lichaam van de hond of kat. Doordat dit gebeurt is er een hoge schommeling van de bloedsuikerspiegel. Uiteraard is dit voor jouw hond of kat geen goed idee. Zogenaamde "langzame koolhydraten" zijn veel beter voor je beste vriend(in).

Een ander nadeel van veel koolhydraten in de voeding is dat er door de minder goede verteerbaarheid veel ontlasting wordt geproduceert. Op het moment dat er minder koolhydraten in de voeding zitten hoeft u ook minder op te ruimen!

Wil je profiteren van de gezondheidsvoordelen van voeding met een beperkt aandeel koolhydraten,  kun je hieronder op de link klikken voor meer informatie per merk.

Kennisbank


Waarom Best Petfoods?

Hieronder de voordelen onder elkaar:

  • De allerbeste voeding voor de beste prijs.
  • Flexibele oplossingen.
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde dag nog verstuurd.
  • Zorgvuldig ingepakt.
  • Goede klantenservice.

 

 

Wij hopen natuurlijk snel jouw bestelling te kunnen verwerken, aarzel niet om contact op te nemen als iets niet duidelijk is!