Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld. Dezelfde dag verzonden.

Ziwi Peak hondenvoer is een van de beste merken op het gebied van natuurlijke hondenvoeding. Wanneer je voor Ziwi Peak kiest, weet je zeker dat je hond geen schadelijke stoffen binnenkrijgt, zoals antibiotica, genetische gemanipuleerde ingrediënten en groeihormonen. Ziwi Peak staat garant voor 100% natuurlijke dierenvoeding. Er zijn veel redenen om voor Ziwi Peak te kiezen, maar wij geven je graag de 3 belangrijkste voordelen:

  • Voordeel 1. Ziwi Peak is 100% natuurlijk en bevat geen schadelijke of gemanipuleerde stoffen
  • Voordeel 2. Ziwi Peak is licht verteerbaar en geschikt voor kieskeurige honden en moeilijke eters
  • Voordeel 3. Ziwi Peak is ook beschikbaar voor honden met een allergie voor granen, kip of rund

Bekijk ons assortiment van Ziwi Peak

Uit welke ingrediënten bestaat Ziwi Peak hondenvoer?

Ziwi Peak hondenvoer wordt gemaakt van hoogwaardige ingrediënten uit Nieuw-Zeeland, het land met de mooiste en gezondste natuur van de wereld. Omdat Nieuw-Zeeland in tegenstelling tot veel andere landen zeer schoon en milieuvriendelijk is, zijn ook de natuur en de dieren er gezond en vitaal. Dit levert goed en sterk vlees op dat wordt omgezet in hondenvoer van de allerbeste kwaliteit.

Het vlees dat Ziwi Peak gebruikt, is altijd scharrelvlees. Eerlijk én heerlijk, zonder onnatuurlijke of genetisch gemodificeerde stoffen. Het hondenvoer bestaat uit:

  • scharrelvlees van grasgevoerde vrije-uitloopdieren
  • Nieuw-Zeelandse groenlipmossel
  • pens voor smaak en spijsvertering

Veel klanten vragen ons wat de functie is van de groenlipmossel in de voeding. Het antwoord daarop is eenvoudig: groenlipmossel bevat twee belangrijke stoffen: glucosamine (natuurlijk aminosuiker voor gezonde gewrichten) en chondroïtine (tegen artrose en slijtage van de botten). Naast de basis-ingrediënten die hierboven zijn genoemd, bevat Ziwi Peak magnesium, koper, zink, jodium, vitamine A, D, E en taurine.

ziwi peak hond nieuw-zeeland

Ziwi Peak hondenvoer: vers, rauw en zonder schadelijke bacteriën

Ziwi Peak bevat niet alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten, het wordt ook nog eens op een heel natuurlijke manier gemaakt. Om de vitamines en mineralen zoveel mogelijk te behouden, worden de ingrediënten aan de lucht gedroogd. Deze methode is gebaseerd op conserveringsmethoden van jagers uit de Oudheid. Een ander groot voordeel is dat gevaarlijke bacteriën - denk bijvoorbeeld aan salmonella - hierdoor worden geëlimineerd.

Het droogproces vindt plaats op een lage temperatuur, waardoor de voeding rauw, vers en bacterievrij is. De enzymen en eiwitten zijn hierdoor grotendeels intact gebleven. Omdat het hondenvoer geen zetmeel bevat, krijgt je hond geen onnodige voedingsstoffen en calorieën binnen. Zetmeel wordt normaliter gebruikt om van hondenvoer brokken te maken - het is een bindmiddel - maar omdat Ziwi Peak vleesreepjes bevat in plaats van brokjes, is dit niet nodig.

Bekijk ons assortiment van Ziwi Peak

Wij hebben ook Ziwi Peak kattenvoer -->