Bevat méér echt vlees en vis
Nooit meer zonder dierenvoeding
De beste prijs en kwaliteit

Herrmann's

Herrmann's is een gecertificeerde biologische producent van honden- en kattenvoeding van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf staat voor biologisch, regionaal en duurzaam. Het bevindt zich in het Beierse Assling. De bereiding van de producten draagt ​​het zegel van de producentenvereniging "Biokreis" als afkomstig van een erkende biologische petfood-onderneming. Herrmann’s koopt ingrediënten uitsluitend bij gecertificeerde biologische leveranciers die hun dieren op een passende en respectvolle manier behandelen. Alle ingrediënten worden dan ook geleverd door gerenommeerde fabrikanten in de biologische sector.

Herrmann's biologische honden- en biologische kattenvoeding bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. En zijn derhalve vrij van kunstmatige toevoegingen. De producten zijn gebaseerd op qua voedingswaarde evenwichtige en smakelijke recepten

De respectvolle behandeling van mens, dier en milieu is de ethische richtlijn van alles wat Herrmann’s doet. Herrmann’s veroordeeld dierproeven, bio-industrie en het gebruik van synthetische additieven en smaakstoffen.

Het assortiment bestaat nu uit drie lijnen met 92 producten: Selection houdt rekening met de levensfasen en voedingsbehoeften van een dier en de Creative mix is ​​geschikt voor individuele voeding. Kauwproducten, koekjes en droogvoer maken ons aanbod compleet.

Herrmann’s producten worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit van de (biologische) ingrediënten, zorgvuldige verwerking en volledige afwezigheid van additieven. Het honden- en kattenvoer bevat slechts één dierlijke eiwitbron. De producten maken soort specifieke voeding mogelijk.