Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld. Dezelfde dag verzonden.

Ziwipeak kattenvoer biedt jouw kat 100% natuurlijke voeding. Jouw kat verdient het namelijk om zo dicht mogelijk bij zijn natuur te staan. Met dat uitgangspunt is Ziwi Peak gestart met de ontwikkeling van hun kattenvoer. Het resultaat is indrukwekkend: Ziwi Peak bevat Nieuw-Zeelands scharrelvlees van grasgevoed wild, goed opneembare eiwitten en enzymen en groenlipmossel voor sterke gewrichten en spieren.

Bekijk ons assortiment Ziwi Peak kattenvoer

Ziwi Peak kattenvoer: de 3 belangrijkste voordelen

Ziwi Peak kattenvoer levert je kat veel voordelen op. Wij zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje, zodat je zelf kunt beoordelen of Ziwi Peak geschikt is voor jouw kat.

Voordeel 1. kattenvoer zonder antibiotica en groeihormonen

In veel reguliere kattenvoeding zitten schadelijke stoffen. Dat heeft te maken met de houdbaarheid van het product, maar ook met de manier waarop het is geproduceerd. Zo kom je in veel kattenbrokken stoffen tegen zoals antibiotica, genetisch gemanipuleerde ingrediënten en groeihormonen. In de producten van Ziwi Peak ga je deze schadelijke stoffen niet vinden, want Ziwi Peak is 100% natuurlijk.

Voordeel 2. geproduceerd volgens eeuwenoude standaarden

Ziwi Peak kattenvoer is luchtgedroogd; een productieproces dat gebaseerd is op een eeuwenoude conserveringsmethode van jagers uit de Oudheid. Dat gaat ongeveer zo: de ingrediënten (die voor 95% uit vlees bestaan) worden gemalen en gewalst tot een platte lap. Die wordt vervolgens onder lage temperatuur luchtgedroogd, waardoor de eiwitten rauw en in optimale staat blijven, en de enzymen niet worden gedood. Tegelijkertijd worden schadelijke stoffen zoals salmonella geëlimineerd. Nadat het product luchtgedroogd is, wordt deze in stukjes gemalen en naar de winkel gebracht voor verkoop. Ziwi Peak kattenvoer bevat dan ook geen kattenbrokken, maar reepjes gedroogd vlees.

Voordeel 3. hoogwaardige ingrediënten uit de wilde natuur van Nieuw-Zeeland

De makers van Ziwi Peak kattenvoer zijn er trots op dat hun producten uitsluitend scharrelvlees bevatten van dieren die vrij buiten lopen en gras eten. Kies je voor Ziwi Peak met vis? Dan gaat dat om wilde zeevis, niet om kweekvis. Doordat er gebruik wordt gemaakt van gezonde, vitale, vrije dieren, is het scharrelvlees in Ziwi Peak van de best denkbare kwaliteit.

  • scharrelvlees van vrije-uitloopdieren die met gras zijn gevoed, in plaats van met graan
  • rasechte Nieuw-Zeelandse groenlipmossel voor sterke en soepele gewrichten
  • talloze vitamines en mineralen, waaronder magnesium, zink en vitamine A, D en E

Dat alle ingrediënten uit Nieuw-Zeeland komen, is ook heel belangrijk. Nieuw-Zeeland heeft namelijk de schoonste natuur ter wereld en kent nauwelijks vervuiling en milieuproblemen. Doordat de natuur zo schoon is, zijn ook de dieren die er leven uitermate sterk en vitaal. Dat levert gezond en vitaminerijk vlees op, en dat vlees wordt gebruikt in Ziwi Peak kattenvoer.

ziwi peak kat

Is je kat geen fan van natuurlijke voeding? Dit stappenplan biedt de oplossing

We horen soms van klanten dat hun kat Ziwi Peak niet meteen lust. De reden daarvoor is goed te verklaren: omdat katten al zo lang gewend zijn aan reguliere kattenbrokken, zijn ze 'vergeten' hoe puur natuur smaakt. Dit geldt zeker voor huiskatten die niet naar buiten gaan en dus nooit een muis of een vogel vangen. De reden dat sommige katten Ziwi Peak niet meteen lusten, is omdat ze het 'mondgevoel' van de vleesreepjes niet gewend zijn. Ze missen dus de samenstelling van hun gebruikelijke brokjes. Toch is het heel makkelijk om je kat natuurlijke voeding aan te leren. Dat doe je in 3 simpele stappen:

  • Stap 1. Geef je kat Ziwi Peak eerst als snackje/snoepje
  • Stap 2. Meng een deel van de Ziwi Peak met de reguliere kattenbrokken in de voederbak
  • Stap 3. Verhoog het deel elke dag een klein beetje tot er alleen nog Ziwi Peak in de voederbak zit

De ervaring leert dat een kat binnen twee weken gewend is aan natuurlijke voeding en daarna nooit meer iets anders wil. Het is dus zeker de moeite waard om je kat hier een handje bij te helpen!

Bekijk ons assortiment Ziwi Peak kattenvoer

Wij hebben ook Ziwi Peak hondenvoer -->